Home Stiri Mircea Badea, probleme în Marea Britanie: „A venit SWAT Team să mă aresteze”

Mircea Badea, probleme în Marea Britanie: „A venit SWAT Team să mă aresteze”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 967 views 2 minute timp de citit

În urmă cu ceva timp, Mircea Badea a povestit despre un incident mai puțin plăcut ce a avut loc în Marea Britanie. Acesta a fost arestat, totul fiind cauzat de o neînțelegere.

„Fiind suspect de terorism, așa e legea la ei. M-au dus la secție, am avut două interogatorii și am stat vreo patru ore într-o celulă, până când procurorul a decis «do not prosecute», adică a zis nu-l mai «procurorim» pe ăsta, e clar că nu e terorist și nu are nicio treabă. M-au dus înapoi la aeroport tot ei. Asta a fost tot! Pe Cîțu l-au «procurorit». A stat două zile la pârnaie, l-au «procurorit» și a ajuns la onorata instanță, care i-a dat pedeapsă două zile de pușcărie și amenda. La Cîțu a fost și sentință!

A venit SWAT Team să mă aresteze. Adică au venit trupele speciale și m-au arestat în Anglia. În vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport. După interogatoriu, mi-au luat ADN-ul, a venit un cetățean cu trusă specială. A fost o «greșeală de eroare» toată treaba din Anglia. A fost reală, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos așa, în sine, dar neimportant”, a povestit Mircea Badea, conform cancan.ro.

Problemele se țin lanț de acesta, iar drept dovadă stau mărturiile lui Mircea Badea despre problemele financiare pe care le-ar fi întâmpinat.

„Am plătit toate impozitele atunci când a trebuit să le plătesc. Am scris pe Facebook, într-un mod foarte virulent, despre această nouă întâmplare cu ANAF și am verificat cu doamna contabilă ca și cum am fi avut ce să verificăm – era totul în regulă, nu aveam nimic de plătit, era clar…

Și, după aceea, am fost sunat de la ANAF de domnul care a emis solicitarea respectivă și mi-a spus că a fost vorba de o sesizare a soft-ului. A admis posibilitatea existenței unei erori și a spus că vor verifica”, a mai declarat prezentatorul în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies