Mircea Radu, critici la adresa Mihaelei Rădulescu. Iată de la ce a pornit scandalul dintre ei!

Share

Mircea Radu a criticat-o dur pe „diva de la Monaco”, Mihaela Rădulescu, iar acest lucru a fost făcut public recent, pe rețelele de socializare.

Dragoş Bucurenci a devenit director de comunicare al unei companii ce activează în domeniul tutunului, iar anunțul său a atras numeroase comentarii, printre care și din partea lui Radu Buzăianu, unul dintre amicii lui Mircea Radu, urmat de replica acidă oferită de fostul prezentator TV al emisiunii Din Dragoste, care a rememorat faptul că în anul 2008, Mihaela Rădulescu promova prin intermediul unor afișe o campanie împotriva fumatului, deși ea însăși era fumătoare.

„Fost activist in campanii anti-fumat, Dragoș Bucurenci devine director de comunicare al companiei. Şi încă nu e suficient de spectaculos. Că e pus în situaţia să îşi explice această traiectorie bizară. Iar ca director de comunicare al ditamai companiei te gândești că are niște «skilluri» de te face nu doar să îi dai dreptate, dar tu, nefumător, să îţi aprinzi și o țigară în cinstea lui. Cum credeți că manageriază artistul comunicării?

În primul rând, anulează argumentul financiar. Şi zice că el câștiga mai mult până acum. Ceea ce nu rezolvă, ci-l pune într-o situație mai bizară: deci, practic, e vorba de principii. Din principiu vrea să ajute lumea să fumeze. Doar că nu o lasă asa. Si mai vine cu un argument. Că a luat-o ca pe o provocare. Deci, el activist anti-fumat, devenit în favoarea fumatului, ca o provocare”, este mesajul pe care scris Radu Buzăianu pe pagina sa de Facebook.

„Cazul ăsta îmi aduce aminte de niște panouri publicitare mari și late, puse în miezul intersecțiilor importante din orașele mari ale României, în care o «influensăriță» ședea pe burtă și condamna fumatul. Ea, în realitate, fuma. (dacă ar fi după mine, aici ar intra tobele mici)”, este comentariul lăsat de Mircea Radu la postarea lui Radu Buzăianu, făcând o referire evidentă la afișele din 2008 în care apărea Mihaela Rădulescu…

Sursa: cancan.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news