HomeStiri Mondene Mirela Boureanu Vaida: „Dacă vine soacră-mea, eu plec de acasă”

Mirela Boureanu Vaida: „Dacă vine soacră-mea, eu plec de acasă”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 812 views
mirela-boureanu-vaida-daca-vine-soacra-mea-eu-plec-de-acasa in Stiri Mondene

Mirela Boureanu Vaida și-a luat fanii prin surprindere când și-a justificat călătoria neașteptată de la finalul săptămânii trecute: soacra ei a venit în vizită.

mirela-boureanu-vaida-daca-vine-soacra-mea-eu-plec-de-acasa

După ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, Mirela Boureanu Vaida s-a retras pentru moment din televiziune pentru a-și dedica timpul familiei sale. În cel mai recent articol postat pe blogul personal, fosta prezentatoare tv a povestit cum a fugit weekendul trecut de acasă, după ce soacra ei a venit în vizită.

În ciuda aparențelor, Mirela Boureanu Vaida se înțelege foarte bine cu mama soțului ei. Aceasta a ales însă să plece de acasă pentru a se relaxa alături de jumătatea ei câteva zile, întrucât știa că soacra este un ajutor de nădejde pe mâna căreia își poate lăsa fără grijă copiii.

„Păi e bine. Dacă vine soacră-mea, eu plec de acasă! Hahaha! Ştiu cum sună, dar e adevărat. Nu în sensul ăla, ci în sensul că dacă tot are cine sta cu «pruncii», pot şi eu să organizez o ieşire cu Alex, o fugă pe undeva, oriunde, numa’ să fugim! Nu de soacră-mea, neapărat, ci… aşa… Să mai fugim şi noi!

Am căutat de joi pe vineri câteva zboruri cu întoarcere duminică şi n-am găsit decât ceva în Italia, Germania, Marea Britanie. Am ales Italia pentru că ne place mâncarea, spiritul lor liber şi relaxat, cultură, arhitectură oraşelor etc. Şi iată-ne a doua zi în Florenţa, într-un aeroport mic şi îngrijit, cu un soare primăvăratic şi totuşi rece… Nu ne-am făcut niciun plan de acţiune, dar auzisem că Firenze e un oraş mic şi-l poţi parcurge la pas lejer în 2 zile.

Aşa că am pornit spre hotel, direct în inima centrului istoric, am luat micul dejun, ne-am cazat, apoi a început explorarea cu harta turistică în mână”, a scris fosta prezentatoare tv.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed