Mirela, fostă concurentă a emisiunii „Insula Iubirii”, plănuiește o nuntă mare


293
loading...

Mirela Baniaș, care a participat la emisiunea Insula Iubirii, a început pregătirile pentru nunta cu Florin Tecar. Cei doi s-au logodit la începutul lunii martie, pe când se aflau în vacanță în Cuba.

Cu toate că deocamdată nu au stabilit în ce zi va avea loc marele eveniment, se estimează că numărul invitaților la nunta dintre Mirela Baniaș și Florin Tecar va fi de aproximativ 400, printre aceștia fiind așteptați și foștii participanți de la Insula Iubirii. Fericiții îndrăgostiți vor face mai întâi ceremonia civilă, apoi pe cea religioasă, iar una dintre domnișoarele de onoare va fi fiica mirelui. Deși nunta va fi mare, aceștia nu vor să primească dar, ci ca toată lumea să se distreze la maximum.

„Noi ne pregătim de nuntă acum. Cununia civilă la Primăria din Dej, iar cea religioasă la acel călugăr care ne-a dat binecuvântare acolo unde l-am găsit, în Vatra Dornei. Mai rămâne acum să ne hotărâm la dată, după post. Iar petrecerea vrem să o facem după post, fără cadouri, fără cinste. Toate după post! Vreau să fie doar prieteni de suflet, apropiați și după calculele noastre sunt deja 400, altfel am avea 1000. Domnișoara de onoare va fi fiica lui Florin. Și prietene dragi. Eu m-am gândit să îi invit și pe cei de la «Insula», pe toți. Eu nu le port ură, nu am nimic cu ei”, a declarat Mirela Baniaș pentru VIVA!.

Frumoasa fostă concurentă de la Insula Iubirii a povestit, în cadrul emisiunii Agenția VIP cum a decurs momentul în care a fost cerută în căsătorie de iubitul său.

„Îmi doream să ajung la scufundări şi într-o zi mi-a zis să mergem. Atunci, el avea totul plănuit. Şampanie, fotograf. În ziua respectivă am zis să stăm la piscină, dar el era pregătit. Eu, cum sunt mai nebunatică, m-am îndepărtat de barcă şi de grup şi el îmi făcea semn să vin spre barcă. La un moment dat, am zis să mă duc. Nu mi-am dat seama de nimic. Totul era băgat într-un sac, împachetat. Nu mi-am dat seama. Inelul era legat cu o aţă de pescuit. Am văzut inelul şi a zis «Vrei să fii soţia mea?”. Am spus «Da!», după care în mintea mea a circulat o idee că e de jucărie şi face o glumă. Eu îmi doream să fie adevărat… «Văd că lumea filmează, totul e pe bune. Wow! Nu cred!»”, a spus Mirela Baniaș…

Sursa: spynews.ro

loading...