Home Stiri Mirela Oprișor și Mimi Brănescu se retrag din proiectul “Las Fierbinți”! Vezi primele declarații despre această decizie radicală!

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu se retrag din proiectul “Las Fierbinți”! Vezi primele declarații despre această decizie radicală!

autor Elena Yvette
2k views 1 minute timp de citit

Aspirina din serialul “Las Fierbinți” și scenaristul Mimi Brănescu au decis să se retragă din proiectul început de ProTv.

collage1_640x384

Cel de-al zecelea sezon de “Las Fierbinți”, început deja pe ProTv, nu mai este semnat de Mimi Brănescu. Dar în producție nu va mai apărea nici Mirela Oprișor, interpreta personajului Aspirina.

„Munca mea la proiectul «Las Fierbinţi» s-a încheiat. Mulţumesc pe această cale tuturor celor care au fost alături de mine. Au fost cinci ani grei, de care sunt mândru. Ţin să menţionez că a fost alegerea mea să mă opresc. Baftă în continuare întregii echipe“, a scris Mimi Brănescu.

„A fost un travaliu extraordinar. În ultimii ani, chiar şi vacanţele nu prea erau vacanţe. Mă gândeam ce voi scrie în sezonul următor. Am decis să mă opresc înainte ca plăcerea să devină o caznă. (…) Nu a fost nicio ceartă, nicio supărare“, a explicat Brănescu pentru Paginademedia.ro.

Mihai Bobonete, care îl joacă pe Bobiţă, i-a mulţumit public lui Mimi Brănescu: „Mulţumim Mimi pentru toţi aceşti ani minunaţi, iar eu unul ţi-am spus-o şi ţi-o repet îţi rămân profund îndatorat pe viaţă pentru scenariile fabuloase în care am jucat şi pentru acest proiect care m-a dus aici. Îmi pare rău că nu mai faci parte din echipă şi sper să nu te dezamăgim cu aceste noi episoade, care, din punctul meu de vedere, ţin ştacheta sus. Jos pălăria, prietene!“

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies