Home FRUMUSETEMachiaj Mirela Stelea foloseste extract de caviar pentru ten

Mirela Stelea foloseste extract de caviar pentru ten

autor Elena Yvette
578 vizualizari

Designerul Mirela Stelea are o grija deosebita de tenul ei si pentru asta foloseste cele mai inedite tratamente. Sotia fostului portar al echipei de fotbal a Romaniei face tratamente cu extract de caviar pentru ten.

Mirela Stelea extract de caviar

“Fiecare dintre noi ar trebui să îşi îngrijească tenul încă din perioada adolescenţei. Dacă nu faci acest lucru, vei ajunge, la un moment dat, să arăţi mult mai în vârstă decât în mod normal. Nu înseamnă neapărat să cheltui o avere pe produse cosmetice, dar să le alegi pe cele potrivite tenului tău, după ce ai apelat la sfaturile unui specialist. Eu am încercat în anii ’90 produse de tot felul, după cum am crezut eu, şi mare noroc am avut că nu m-am pricopsit cu vreo reacţie adversă! Am fost însă excepţia de la regulă”, a declarat Mirela Stelea…

Nici sotul ei, Bogdan, nu isi neglijeaza tenul si foloseste creme: “Bogdan are o atitudine masculină. A fost dificil să îl conving că trebuie şi el să aibă ritualuri de întreţinere, de bază. Încet-încet a ajuns să folosească zilnic crema de zi, crema de seară şi cea pentru conturul ochilor. Este suficient, spun eu, pentru un barbat!”

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies