Home Stiri Mirela Vaida a depus plângere penală pentru tentativă de omor

Mirela Vaida a depus plângere penală pentru tentativă de omor

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 586 views 2 minute timp de citit

După sperietura zdravănă de care a avut parte vineri, imediat după ce emisiunea Acces Direct începuse, Mirela Vaida a decis să depună plângere penală împotriva femeii care a vrut să o omoare.

Vineri, după doar două minute de când emisiunea începuse, o femeie complet dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii și a aruncat către Mirela cu o bucată de cărămidă. Aceasta a reușit să se ferească într-o fracțiune de secundă, dar platoul emisiunii a fost spart din cauza greutății cărămizii.

Potrivit celor de la spynews.ro, polițiștii au încercat să stea de vorbă cu femeia, dar fără rezultat. Agresoarea are probleme de sănătate grave, fiind din nou internată la Spitalul Alexandru Obregia din Capitală. Astăzi, prezentatoarea de la Antena 1 a mers la poliție și a început demersurile legale împotriva agresoarei.

„Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet, care urla continuu: «Să îmi dai banii, să îmi dai banii!».

Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracțiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru pietroaie pregătite acolo, în spate, la intrare”, a declarat prezentatoarea, conform sursei menționate anterior.

Zilele trecute, Sorin Ovidiu Bălan, colegul Mirelei Vaida, a mărturisit că femeia știa foarte bine când să intre și pe unde, deoarece, dacă ar fi fost prima dată când ar fi venit în platou, nu avea de unde să știe de ușa nepăzită…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies