Home Stiri Mirela Vaida a luat o decizie radicală: „Am zis gata, nu se mai poate”

Mirela Vaida a luat o decizie radicală: „Am zis gata, nu se mai poate”

autor Mirela
185 views 2 minute timp de citit
  • Mirela Vaida este mamă a trei copii, ceea ce înseamnă că și coprul ei a trecut prin mai multe modificări de-a lungul timpului.
  • Chiar dacă arată foarte bine și este lăudată pentru silueta sa, prezentatoarea nu este pe deplin mulțumită și vrea să facă unele schimbări.
  • Mirela a decis să se pună pe slăbit și a spus și în ce perioadă vrea să facă acest lucru.

Mirela Vaida s-a pus serios pe slăbit. Aceasta nu este foarte mulțumită de felul în care arată și a decis ca, până pe data de 13 august, să dea jos trei sau poate chiar patru kilograme.

Aceasta nu este deloc mulțumită de felul în care arată, declarând că tot încearcă să dea jos kilogramele acumulate în sarcină, însă nu poate face acest lucru, deși încearcă de mai mulți ani.

Mirela Vaida este nemulțumită de felul în care arată

„Știți că toate lucrurile bune încep de luni… așa și eu. De luni mi-am propus să slăbesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate. Știu că o să-mi spuneți, «băi, că te alinți, că nu ești grasă, că nu știu ce». Bun! Sunt de acord cu voi că nu par grasă. Dar vine vacanța de vară și te duci la mare și te dezbraci în sutien și în slipi și, atunci, într-adevăr, se vede că nu ești slabă. În momentul acela spui: «Băi, nu puteam să dau și eu, înainte să vin la plajă, vreo 3-4 kilograme jos, ca să arăt și eu bine în costum de baie?». Ba da, doar că acele 3-4 kilograme pe care vrem să le dăm jos sunt cele mai grele”, a povestit aceasta în mediul online.

Prezentatoarea de la Antena Stars este extrem de determinată

Mirela a declarat că este foarte determinată să dea jos kilogramele acumulate, ba chiar lucrurile începă să se îndrepte în direcția pe care și-o dorește.

„De ce? Că nu se duc. Eu, cel puțin, mă chinui de mulți ani.. de când l-am născut pe Tudor să dau jos kilogramele cu care am rămas după fiecare sarcină și n-am putut. Așa că cele 4-5 kilograme care sunt fix pe burtă și pe șolduri se văd cel mai rău. Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime. Este enorm! Teoretic, ar trebui să am 50. Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare. Azi am 58,1 kg”, a mai spus aceasta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies