Home Stiri Mirela Vaida a pierdut sarcina: „Cu hemoragie”

Mirela Vaida a pierdut sarcina: „Cu hemoragie”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 203 views 3 minute timp de citit
  • Mirela Vaida a trecut prin clipe foarte grele, deoarece a pierdut două sarcini.
  • Aceasta nu a putut rămâne gravidă atât de ușor pe cât și-a dorit.
  • Prezentatoarea primise șanse minime de a aduce pe lume un copil.

Mirela Vaida a pierdut, în urmă cu ceva timp, două sarcini. Aceasta a încercat mult timp să rămână gravidă, însă norocul nu a fost de partea ei din prima, motiv pentru care cei trei copii pe care îi are acum s-au lăsat foarte mult așteptați.

Pierderea sarcinilor a avut loc pe scenă, în timp ce susținea concerte. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic în această privință, iar ea și soțul ei au trecut prin clipe extrem de grele din această cauză.

Mirela Vaida a vorbit despre cele două momente dureroase

„Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate. (…) Pe Carla am făcut-o foarte greu. Am pierdut două sarcini. Pe amândouă urât… Adică cu hemoragie, fix pe scenă, unde nu puteai să faci nimic. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți.

Am fost puternică. Am luat calea mănăstirilor, bisericilor… să întreb de ce mi se întâmplă asta. Mama mea mi-a zis că bunica făcuse șapte copii. Mă gândeam cum să nu pot eu să fac asta… ar fi cel mai mare blestem. Uite așa m-am chinuit mult! Mult. Am mers pe la tot felul de biserici, pe la tot felul de oameni care să îți spună ce să faci, chiar nu mai aveam speranță. Doamna doctor mi-a zis că, dacă fac 35 de ani, să nu mai aștept, că va trebui să fac fertilizare in vitro. Mi-a zis că șansele scad cu fiecare an după 30 de ani”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului „La povești cu Sanfira”.

Prezentatoarea sacrifică vacanțele de dragul copiilor

„Totul, în vacanţă, s-a învârtit în jurul copiilor. Ne-am dus la mare pentru ei, într-un resort în care să aibă activităţi specifice vârstei lor, pentru că, anul trecut, nu i-am dus nicăieri din cauza pandemiei. Tudor, cel mic, nu văzuse niciodată marea şi l-am dus şi pe el acum. Am avut zile pline, ne-am întors obosiţi, după care i-am dus la Cluj, la bunica, de unde ne-am întors şi mai obosiţi.

Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că, la mine, se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că, anul acesta, a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor”, a spus prezentatoarea pentru cei de la okmagazine.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies