Home Stiri Mondene Mirela Vaida a povestit totul despre casatoria ei si despre drama celor doua sarcini pierdute

Mirela Vaida a povestit totul despre casatoria ei si despre drama celor doua sarcini pierdute

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 948 views
Mirela Vaida a povestit totul despre casatoria ei si despre drama celor doua sarcini pierdute

Prezentatoarea Mirela Vaida are o familie foarte frumoasă: doi copilași frumoși, care îi împlinesc viața, și un soț iubitor.

Mirela Vaida a povestit totul despre casatoria ei si despre drama celor doua sarcini pierdute

Puțină lume știe că Mirela Vaida a pierdut două sarcini înainte să devină mamă. Această dramă nu a descurajat-o, ci a făcut-o să fie mai încrezătoare și mai dornică să devină mămică.

„Când am vrut să fac copii, doi ani de zile nu am putut. După ce mi-am rezolvat toate problemele și am pierdut două sarcini, am reușit să o aduc pe lume pe Carla. Apoi am zis să mai fac unul repede, că cine știe ce se întâmplă”, a spus Mirela Vaida într-o emisiune de televiziune.

Mirela Vaida a mai povestit cum a fost cerută în căsătorie de soțul ei

Mirela Vaida si sotul ei, Alex

„L-am întâlnit pe Alex în anul patru, când am terminat facultatea. Mă rugăm înainte: «Doamne, dă-mi şi mie un băiat care să mă scoată în oraş, în parc, să nu mai stau în căminul ăsta!». Cererea în căsătorie a fost la semafor. Pe la ora patru după amiază. Eu nu aveam chef să mă mărit, era bine şi aşa. El zice: «Hai să facem şi noi nuntă! Să ne punem şi noi la casa noastră». Stăm noi la semafor, mai hâr, mai mâr. Zic: «Hai!. Dar stai să văd cam când, când punem? Hai în septembrie!». Am stabilit data nunţii şi cererea în căsătorie a venit într-o sufragerie micuţă, noi ne luasem un apartament mic cu credit. Aveam o saltea pe care dormeam şi un uscător de rufe. A scos un inel şi m-a cerut în genunchi lângă uscătorul de rufe cu lenjeria intimă pe el, rufe, cămăşi, şosete. El a scos inelul, s-o dăm şi pe lux aşa!”, a mai declarat prezentatoarea TV…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed