Home Stiri Mirela Vaida a publicat un mesaj emoționant: „Trec printr-o perioadă grea”

Mirela Vaida a publicat un mesaj emoționant: „Trec printr-o perioadă grea”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 831 views 2 minute timp de citit

Mirela Vaida pare să aibă din ce în ce mai multă speranță în perioada care urmează. După ce a fost la doar un pas de moarte, după ce o femeie complet dezbrăcată a vrut să îi ia viața aruncând cu o bucată de cărămidă în ea, prezentatoarea își ia puterea de a merge mai departe din mesajele de susținere ale oamenilor.

„Dragii mei, trec printr-o perioadă grea! Dar nu imposibilă! Vă mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viața mea obișnuită, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranță și credință! Le datorez asta copiilor mei, care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, părinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape! Vă sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun! Vă îmbrățișez! ?❤️”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu doar câteva zile, aceasta a vorbit despre incidentul în care a fost implicată. Vedeta a declarat că nimic nu a fost regizat și că oamenii nu mai dau dovadă de empatie, fiind convinși că tot ceea ce se întâmplă este dictat de bani.

„Vreau să le spun celor de acasă că le mulțumesc pentru cuvintele de încurajare. Am colegul aici, să mă ajute, el e Adi Velea. Avem cazuri sociale astăzi, multe lucruri pe care le tratăm de fel în emisiune. Iată că un eveniment pe care nu l-am putut anticipa ne face ca azi să gândim totul altfel! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă că sunt aici, lângă dumneavoastră, și că am ajuns vineri acasă, lângă copiii mei.

Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, mulți oameni cred că ce mi s-a întâmplat mie e o făcătură. Nu pot să cred că oamenii spun că eu și echipa noastră am luat o femeie bolnavă cu acte, ăsta e adevărul, și am pus-o să se dezbrace și să facă așa ceva. Mi se pare că nu mai e pic de empatie, că s-a dezvoltat religia urii și că noi, persoanele publice, am ajuns ținta lor. Vreau să vă spun că, înainte de a fi o persoană publică, sunt un om obișnuit”, a spus Mirela în cadrul emisiunii Acces Direct…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies