Home Stiri Mirela Vaida, atacată chiar în platoul emisiunii: „Un pietroi care trebuia să fie în capul meu”

Mirela Vaida, atacată chiar în platoul emisiunii: „Un pietroi care trebuia să fie în capul meu”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 802 views 2 minute timp de citit

Ziua de ieri nu a fost una tocmai fericită pentru Mirela Vaida. Nici bine nu a intrat în platou, că o femeie complet dezbrăcată a alergat direct către ea și a aruncat cu un bolovan, vrând să o ucidă.

Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă și atât persoanele din platou, cât și cei de acasă au fost complet înspăimântați. Imediat după ce acest eveniment a avut loc, a început pauza publicitară, timp în care poliția a ajuns la fața locului și s-au luat măsurile legale.

„Sunt în stare de șoc, fac eforturi să nu cedez. După cum vedeți, ne-a fost spart platoul. Avem un pietroi care trebuia să fie în capul meu. Doamna a făcut firul atacului foarte bine. Ea era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Am chemat poliția. Am luat un calciu. Sunt în șoc realmente. Dacă tot s-a creat acest context, n-am depus o plângere la politie, dar ar trebui s-o fac.

Primesc mesaje de la o doamnă Șerban care îmi trimite mesaje pe Facebook. Doamna este criminala de la metrou, care am înțeles că este la închisoare. Și are acces la internet să-mi trimită mesaje. A venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu e, totuși, că nu m-a nimerit”, a declarat prezentatoarea, potrivit cancan.ro.

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date, ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Autoarea a fost externată de la Obregia pe data de 12.03.2021, are diagnosticul de RETARD”, a spus Poliția Capitalei conform cancan.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies