HomeStiri Mondene Mirela Vaida, atacată chiar în platoul emisiunii: „Un pietroi care trebuia să fie în capul meu”

Mirela Vaida, atacată chiar în platoul emisiunii: „Un pietroi care trebuia să fie în capul meu”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Mirela-Vaida-atacata-chiar-in-platoul-emisiunii-„Un-pietroi-care-trebuia-sa-fie-in-capul-meu-3.jpg

Ziua de ieri nu a fost una tocmai fericită pentru Mirela Vaida. Nici bine nu a intrat în platou, că o femeie complet dezbrăcată a alergat direct către ea și a aruncat cu un bolovan, vrând să o ucidă.

Mirela Vaida, atacată chiar în platoul emisiunii „Un pietroi care trebuia să fie în capul meu” in Stiri Mondene

Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă și atât persoanele din platou, cât și cei de acasă au fost complet înspăimântați. Imediat după ce acest eveniment a avut loc, a început pauza publicitară, timp în care poliția a ajuns la fața locului și s-au luat măsurile legale.

„Sunt în stare de șoc, fac eforturi să nu cedez. După cum vedeți, ne-a fost spart platoul. Avem un pietroi care trebuia să fie în capul meu. Doamna a făcut firul atacului foarte bine. Ea era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Am chemat poliția. Am luat un calciu. Sunt în șoc realmente. Dacă tot s-a creat acest context, n-am depus o plângere la politie, dar ar trebui s-o fac.

Mirela Vaida, atacată chiar în platoul emisiunii „Un pietroi care trebuia să fie în capul meu” in Stiri Mondene

Primesc mesaje de la o doamnă Șerban care îmi trimite mesaje pe Facebook. Doamna este criminala de la metrou, care am înțeles că este la închisoare. Și are acces la internet să-mi trimită mesaje. A venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu e, totuși, că nu m-a nimerit”, a declarat prezentatoarea, potrivit cancan.ro.

Mirela Vaida, atacată chiar în platoul emisiunii „Un pietroi care trebuia să fie în capul meu” in Stiri Mondene

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date, ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Autoarea a fost externată de la Obregia pe data de 12.03.2021, are diagnosticul de RETARD”, a spus Poliția Capitalei conform cancan.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed