Mirela Vaida, clipe de coşmar din cauza bolii de care suferă copiii: „Ne-am luptat încă de la naştere”

Share

Viața de mamă vine cu multe responsabilități și cu multe provocări, mai ales atunci când ai mai mulți copii. Așa se face că, de curând, Mirela Vaida a spus de ce boală suferă copiii săi, menționând că panica a fost mare atunci când nu știa cum să abordeze situația.

„Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”, a spus Mirela Vaida, conform celor de la cancan.ro.

Mai mult decât atât, prezentatoarea a spus că nu exclude posibilitatea de a aduce pe lume și al patrulea copil. „Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi”, a mai spus vedeta.

În urmă cu ceva timp, artista a avut o reacție acidă la adresa guvernanților, după ce copiii săi au trebuit să facă din nou orele online.

„Domnilor guvernanți, de ce vă răzbunați pe copiii noștri? De ce unii încep școala fizic, de mâine, iar alții rămân acasă, în online, cu ochii mijiți în calculator sau laptop (dacă le au și pe astea, că știm că mulți copii defavorizați nu au nici măcar curent electric), de ce ne faceți victime colaterale pe noi, părinții și copiii noștri? Dacă unele cadre didactice s-au vaccinat sau nu este fix alegerea lor! Fiecare e stăpân pe viața și pe corpul lui! Vă spune una care s-a vaccinat și cu doza a treia, dar care nu îi judecă pe cei ce n-au făcut-o. Ce legătură are asta cu procesul de educare și de învățare?”, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news