Home Stiri Mirela Vaida, declarație despre sarcina cu gemeni

Mirela Vaida, declarație despre sarcina cu gemeni

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 295 views 2 minute timp de citit
  • Mirela Vaida își dorește să nască din nou.
  • De mai multe ori, aceasta a declarat că vrea să mai aibă copii.
  • Artista vrea să aibă o familie cât mai mare.

Mirela Vaida a declarat, și nu de puține ori, că își dorește să aibă o familie mare, cu mulți copii. Artista are deja trei copii, dar își dorește și gemene.

Aceasta susține că, dacă ar mai fi să vină alt copil, acest lucru trebuie să se întâmple rapid, pentru a nu fi o diferență foarte mare între penultimul și mezin.

Ce spune Mirela Vaida despre a patra sarcină?

„Mă gândesc că parcă deja se face diferența prea mare între cel mai mic și următorul care ar veni. Tudor a făcut trei ani în aprilie. Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare și, după aceea, te obișnuiești cu ei mari și nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată.

Eu mă consider o mamă tânără și m-am descurcat foarte bine cu toți trei. Pe mine nu mă sperie nici dacă vin doi, ceea ce ar fi foarte tare să vină doi o dată sau două o dată. Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală. Atunci sunt șanse”, a spus Mirela în cadrul unui interviu.

Artista a ales deja numele pentru gemene

„Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită! Avem și nume pentru ele. Numai că e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu, înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treaba zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți”, a spus aceasta, conform viva.ro.

„Ne împărțim atribuțiile, ăsta e cel mai important lucru. Copiii înțeleg perfect, ne este foarte bine când suntem doar noi, chiar suntem mult mai organizați aşa. Suntem cam peste tot împreună. De multe ori, soțul meu mă aduce la serviciu cu toți cei trei copii în maşină, eu îi pup pe toți la plecare, merg la emisiune, soțul meu merge şi îi culcă, le dă să mănânce, apoi vin toți să mă ia acasă. Suntem mult împreună, suntem o echipă, copiilor le place asta şi lucrurile funcționează foarte uşor”, a mai spus aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies