Home Stiri Mirela Vaida, declarații despre a patra sarcină: „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”

Mirela Vaida, declarații despre a patra sarcină: „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”

autor Mirela
870 views 2 minute timp de citit

Mirela Vaida a stat de vorbă, de curând, cu cei de la okmagazine.ro și a declarat că ea și soțul ei și-ar mai dori un copil, deși, acum, sunt deja părinții a trei copilași.

„Totul, în vacanţă, s-a învârtit în jurul copiilor. Ne-am dus la mare pentru ei, într-un resort în care să aibă activităţi specifice vârstei lor, pentru că, anul trecut, nu i-am dus nicăieri din cauza pandemiei. Tudor, cel mic, nu văzuse niciodată marea şi l-am dus şi pe el acum. Am avut zile pline, ne-am întors obosiţi, după care i-am dus la Cluj, la bunica, de unde ne-am întors şi mai obosiţi.

Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că, la mine, se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că, anul acesta, a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor.

Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident. Dar am zis că, anul acesta, îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul.

Mai există şi mici gelozii, mai ales între cel mic şi cel mijlociu. Vladimir era singurul băiat până a apărut Tudor. Tudor e mic, are 2 ani şi jumătate şi e încă dependent de mine. Mă ocup mai mult de el, îl ţin mai mult în braţe, dorm cu el şi, atunci, e o concurenţă între băieţi, că Vladimir vrea şi el atenţie. Carla, la 6 ani şi jumătate, e mai mare şi nu are astfel de manifestări. Ea intră acum în clasa 0”, a spus prezentatoarea pentru cei de la okmagazine.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies