HomeStiri Mondene Mirela Vaida, declarații după ce a născut pentru a treia oară

Mirela Vaida, declarații după ce a născut pentru a treia oară

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 921 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/screen-19.23.2910.04.2019.jpg

Mirela Vaida a adus pe lume cel de-al treilea copil miercuri, 10 aprilie, la ora 10:00, iar aceasta este cum nu se poate mai fericită.

screen-19.23.29[10.04.2019] in Stiri Mondene

Vedeta a născut natural un băiețel și a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram, chiar când încă se afla în sala de nașteri, dezvăluind și detalii în legătură cu acesta. Fiul său a primit numele Tudor Ștefan.

„La cât l-am amenințat că îl scot forțat dacă nu vine singur, Tudor Ștefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! Un băiețel tare luminos, care s-a născut repede si uşor, după doar o oră jumătate de travaliu! Cântărește 3500 g, are 51 cm și a primit nota 10 la naştere, ca şi mami! Vă scriu chiar din sala de naşteri, dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!! Vă mulţumim din suflet pentru toate gândurile bune!! Vă îmbrăţişăm! Vaida & Co.”, a scris Mirela Vaida.

La doar două ore după fericitul eveniment, a oferit un interviu pentru Star Matinal. Frumoasa vedetă a mărturisit că nu o mai sperie nimic, deoarece deja se află la al treilea copil și știe cum să procedeze în fiecare situație. Aceasta a povestit că nașterea a fost una ușoară și va părăsi maternitatea după două nopți, deoarece așa este protocolul.

„Sunt şi la a treia naştere, nu mă mai sperie nimic. Au decurs lucrurile mult mai uşor, am născut natural şi asta îmi permite să fiu pe picioare imediat ce nasc, pentru că e un proces fiziologic, nu te afectează cu absolut nimic. Nu ai anestezii, operaţii sau cusături. Ai într-adevăr o epidurală, dar nu te afectează.

Acum deja mănânc şi el mănâncă, este la sânul meu. Suntem în rezervă şi protocolul spune să stăm două nopţi în maternitate, că altfel eu m-aş fi dus acasă, la copii. Într-o oră jumătate din momentul în care s-a declanşat nașterea, deja eram cu el în braţe, pe piept”, a spus Mirela Vaida…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed