Home Stiri Mirela Vaida, declarații incredibile: „Eram plină de vânătăi”

Mirela Vaida, declarații incredibile: „Eram plină de vânătăi”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 542 views 2 minute timp de citit

Mirela Vaida este unul dintre concurenții noului sezon Te cunosc de undeva!. La finalul fiecărei ediții, concurenților le este dat un anumit artist și melodia pe care trebuie să o pregătească pentru săptămâna viitoare, alături de o coregrafie pe măsură. De data aceasta, Ruleta nu a fost foarte îngăduitoare cu Mirela Vaida, care a avut de interpretat un personaj extrem de dificil.

„Din prima, Ruleta mi-a dat un personaj pe cât de spectaculos, pe atât de greu, pentru că este un moment de super show: Shakira. Şi nu orice Shakira, ci o Shakira din aceea care dă din şolduri şi din buric şi care cântă în acelaşi timp, făcând spectacol din toate unghiurile şi cu toate părţile corpului. Aşa că mi-am dat seama că aveam mari probleme, atât din punct de vedere coregrafic, pentru că nu sunt cea mai bună la dans, cât şi din punctul de vedere al mobilităţii, pentru că, rămâne între noi, am pus câteva kilograme în această pandemie, lucru vizibil chiar şi sâmbăta aceasta. Până la urmă, m-a ajutat şi personajul, pentru că Shakira este renumită pentru formele ei mai rotunjoare, iar eu am luat foarte în serios această latură a personajului.

Întocmai precum Shakira, am de reprodus o bucăţică dintr-un bellydance şi vreau să vă spun că ce nu am avut eu vânătăi toată copilăria mea, iată că am avut acum, din cauza acestei frânghii cu care am tot încercat să exersez ca să îmi iasă pe ritm şi pe măsură! În adrenalina momentului, nu mi-am dat seama cât de tare m-am lovit, însă a doua zi dimineaţa, şoc şi groază, mă uitam şi nu îmi venea să cred, eram plină de vânătăi!

Personajul m-a pus la treabă, m-a provocat şi sigur că emoţiile şi au spus cuvântul, dar tocmai asta e frumuseţea spectacolului şi a show-ului «Te cunosc de undeva!», să simţi că mai ai multe de spus până în finală”, a spus prezentatoarea, potrivit celor de la spynews.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies