Mirela Vaida, mesaj tăios pentru soțul ei, chiar în direct: „Să-mi mai zici tu mie vreodată”

Share

Mirela Vaida a avut-o ca invitată în emisiunea pe care o prezintă pe o femeie care este dispusă să demonstreze că soțul ei a înșelat-o. Cu toate acestea, bărbatul ei susține că îl terorizează și, profitând de acest lucru, Mirela Vaida i-a trimis un mesaj soțului său chiar în direct.

„Bărbate, să-mi mai zici tu mie vreodată în față că ai femeie rea de gură! Tu să-mi mai zici mie vreodată că ai nevastă rea! Iată, că se poate și altfel”, a spus Mirela Vaida.

„Avem 12 ani de mariaj, plus patru dinainte de nuntă. Sunt 16 ani foarte bine conturaţi, în care am fost aproape de nedespărţit, în care am schimbat vreo trei locuinţe, ne-am mărit familia, am trecut prin multe, dar important e că am fost şi am rămas o echipă”, a spus aceasta, conform celor de la cancan.ro.

Mirela Vaida și soțul ei se gândesc la al patrulea copil

„Totul, în vacanţă, s-a învârtit în jurul copiilor. Ne-am dus la mare pentru ei, într-un resort în care să aibă activităţi specifice vârstei lor, pentru că, anul trecut, nu i-am dus nicăieri din cauza pandemiei. Tudor, cel mic, nu văzuse niciodată marea şi l-am dus şi pe el acum. Am avut zile pline, ne-am întors obosiţi, după care i-am dus la Cluj, la bunica, de unde ne-am întors şi mai obosiţi.

Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că, la mine, se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că, anul acesta, a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor.

Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a spus prezentatoarea pentru cei de la okmagazine.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news