Home Stiri Mirela Vaida, mesaj tranșant pentru autorități! Aceasta a decis să nu își lase copiii la grădiniță

Mirela Vaida, mesaj tranșant pentru autorități! Aceasta a decis să nu își lase copiii la grădiniță

autor Buinoschi Andreea
285 vizualizari

Conform Antena3.ro, Mirela Vaida a decis să nu îi ducă pe cei mici la grădiniță, așa cum au făcut ceilalți părinți. Pentru moment, Carla și Vladimir vor sta acasă până când lucrurile vor deveni mai sigure pentru copii, deoarece aceasta crede că le-ar pune sănătatea în pericol.

„Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță, pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n. r. – copiii) vor fi în siguranță”, a spus Mirela Vaida.

„Eu copiii nu îi am la o grădiniță privată, ci la una de stat, într-o comună din județul Ilfov, una renumită, o comună mare. Din lipsă de bani, că înțelegem că nu sunt bani niciodată, mai ales acum în pandemia asta care ne-a luat total pe nepregătite, noi nu avem un asistent medical sau un medic care să trieze copiii la intrare. Vorbesc la nivel general: nu s-au primit nici măștile mult promise, nici tabletele mult promise, nu s-au primit nici măcar manualele care lipsesc la foarte multe clase, nu s-au realizat nici minimele condiții de siguranță.

Dacă noi, părinții, nu am fi conștienți că acolo trăiesc copiii noștri trei-patru ore pe zi, un an și că acolo trebuie să fie un mediu în care lor să li se asigure nu doar educația, dar sănătatea, în primul rând, nu s-ar fi făcut nimic. Noi, părinții, suntem cei care cumpărăm dezinfectanți, cumpărăm măști, cumpărăm prosoape de unică folosință, cumpărăm tot ceea ce trebuie să ne știm copiii în siguranță”, a mai declarat prezentatoarea emisiunii Acces Direct

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies