Home Stiri Mirela Vaida, noi informații după ce viața i-a fost pusă în pericol: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

Mirela Vaida, noi informații după ce viața i-a fost pusă în pericol: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

autor Mirela
925 views 2 minute timp de citit

Ieri, Mirelei Vaida i s-a pus viața în pericol de către o femeie necunoscută. Aceasta a intrat complet dezbrăcată în platoul emisiunii, unde a alergat către Mirela, cu o bucată de cărămidă în mână și a aruncat-o înspre ea.

Cu toate acestea, Mirela a scăpat ca prin urechile acului. Astăzi, aceasta le-a spus fanilor săi cum se simte, dar și că va oferi mai multe detalii în cadrul ediției de luni.

„Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi (n.r.: ieri), pentru că, efectiv, mi-am văzut moartea cu ochii.

Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni”, a spus prezentatoarea pe pagina sa de Instagram.

„Ne-am întors în direct. Sunt în stare de şoc, fac eforturi mari să îmi revin. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în direct. După cum vedeți, avem platoul spart. Nu știm cine este doamna, a intrat dezbracată fix in momentul în care eu am ieșit pe porți, deci a făcut firul acestui atac foarte bine şi țipa: «Să îmi dai banii».

M-am interesat şi colegii nu ştiu cine este această doamnă. Am chemat politia, am luat un calciu să pot să mă calmez şi sunt în şoc realmente. Îmi este frică pentru viaţa mea. Am fost ameninţată de Magdalena Șerban, criminala de la metrou, care mă amenintă cu moartea. Am înţeles că este în închisoare încă”, a declarat Mirela, la doar câteva minute după ce viața i-a fost pusă în pericol.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies