Home Stiri Mirela Vaida, prima apariţie în platoul emisiunii, după incident: „Viața copiilor mei e în pericol”

Mirela Vaida, prima apariţie în platoul emisiunii, după incident: „Viața copiilor mei e în pericol”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 661 views 2 minute timp de citit

Mirela Vaida a revenit luni în platoul emisiunii, unde a dezbătut tragicul eveniment care a avut loc vineri, când o femeie complet dezbrăcată a intrat în platou şi a aruncat cu o bucată de cărămidă înspre ea.

La începutul emisiunii, Mirela a vorbit despre anumite teorii care au luat naştere în jurul acestui subiect, dar şi despre faptul că ea şi familia sa sunt amenințate.

„Vreau să le spun celor de acasă că le mulțumesc pentru cuvintele de încurajare. Am colegul aici, să mă ajute, el e Adi Velea. Avem cazuri sociale astăzi, multe lucruri pe care le tratăm de fel în emisiune. Iată că un eveniment pe care nu l-am putut anticipa ne face ca azi să gândim totul altfel! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă că sunt aici, lângă dumneavoastră, și că am ajuns vineri acasă, lângă copiii mei.

Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, mulți oameni cred că ce mi s-a întâmplat mie e o făcătură. Nu pot să cred că oamenii spun că eu și echipa noastră am luat o femeie bolnavă cu acte, ăsta e adevărul, și am pus-o să se dezbrace și să facă așa ceva. Mi se pare că nu mai e pic de empatie, că s-a dezvoltat religia urii și că noi, persoanele publice, am ajuns ținta lor. Vreau să vă spun că, înainte de a fi o persoană publică, sunt un om obișnuit.

Am și eu familie și este păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau anumite subiecte care nu vă plac. Noi suntem doar cei care vă prezintă subiecte aduse de alții în redacție. Nu suntem dumnezei, suntem oameni ca voi, dar ne înjurați și ne doriți moartea copiilor noștri. E dorința dumneavoastră, faceți ce vreți în mediul online, dar, când sunt atacată și viața copiilor mei e în pericol, nu pot să tac, trebuie să mă apăr. Am trei copii de crescut (…). Cine suntem noi să ne judecăm, să ne omorâm pe stradă, să nu mai avem pic de empatie?”, a spus prezentatoarea în cadrul emisiunii pe care o moderează…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies