Home Stiri Mirela Vaida reacționează, după ce Emily Burghelea a făcut-o „falsă și duplicitară”

Mirela Vaida reacționează, după ce Emily Burghelea a făcut-o „falsă și duplicitară”

autor Mirela
323 views 2 minute timp de citit
  • Emily Burghelea a declarat despre Mirela Vaida că este o persoană falsă.
  • Scandalul dintre ele două a început atunci când fosta concurentă de la Kanal D și-a dat demisia în direct, de la „Acces Direct”, din cauza Vulpiței și a lui Viorel.
  • Acum, Mirela Vaida a avut prima reacție după aceste declarații.

Emily Burghelea a fost invitată în cadrul unei emisiuni, acolo unde a trebuit să răspundă mai multor întrebări. Aceasta a declarat, la un moment dat, despre Mirela Vaida că este o persoană falsă. Acest lucru este legat de momentul în care, la „Acces Direct”, veneau Vulpița și Viorel.

La un moment dat, aproape de finalul emisiunii, Emily a spus că Mirela Vaida știe de violențele căreia îi este expusă Vulpița, dar preferă să tacă, iar întregul show era făcut doar pentru ca postul să facă un rating cât mai mare.

 

Ce spune Mirela Vaida după afirmațiile lui Emily?

„Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic?”, a declarat Emily. „Nu știu cine e. Pentru mine nu e un subiect”, a spus Mirela Vaida pentru cei de la fanatik.ro.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Vulpița și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot. Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily în momentul în care și-a dat demisia.

Prezentatoarea a explicat de ce Viorel și Vulpița au ajuns la televizor

Timp de câteva luni bune, Mirela Vaida a prezentat cazul lui Viorel și al Vulpiței. Foarte multe persoane au făcut mai multe comentarii în legătură cu acest subiect, menționând că aduc la televizor persoane care nu ar trebui să fie promovate.

După ce aceste discuții au început să escaladeze, Mirela Vaida a spus că rolul ei a fost acela de a prezenta oamenilor ceea ce se întâmplă în familiile în care există violență și în care lucrurile nu se întâmplă așa cum trebuie, pentru a trage un semnal de alarmă.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies