Home Stiri Mirela Vaida se retrage de la cârma emisiunii „Acces Direct”

Mirela Vaida se retrage de la cârma emisiunii „Acces Direct”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 614 views 2 minute timp de citit

Mirela Vaida a decis să ia o scurtă pauză și va pleca, pentru câteva zile, în concediu. Aceasta i-a anunțat pe telespectatori cu privire la acest aspect, dar se va întoarce în curând, prezentând și dezbătând diferite subiecte.

Pauza pe care Mirela a decis să o ia îi va fi extrem de prielnică, deoarece, în ultima vreme, aceasta a trecut prin mai multe momente dificile, chiar în timpul emisiunii. Reamintim că, în primăvara aceasta, Mirela a fost atacată cu un bolovan, la doar câteva momente după ce intrase în platoul emisiunii Acces Direct.

După ce a fost la doar un pas de tragedie, mulți oameni și-au exprimat opinia în legătură cu cele petrecute, declarând că totul a fost făcut pentru publicitate, întreaga întâmplare fiind aranjată.

„Vreau să le spun celor de acasă că le mulțumesc pentru cuvintele de încurajare. Am colegul aici, să mă ajute, el e Adi Velea. Avem cazuri sociale astăzi, multe lucruri pe care le tratăm de fel în emisiune. Iată că un eveniment pe care nu l-am putut anticipa ne face ca azi să gândim totul altfel! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă că sunt aici, lângă dumneavoastră, și că am ajuns vineri acasă, lângă copiii mei.

Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, mulți oameni cred că ce mi s-a întâmplat mie e o făcătură. Nu pot să cred că oamenii spun că eu și echipa noastră am luat o femeie bolnavă cu acte, ăsta e adevărul, și am pus-o să se dezbrace și să facă așa ceva. Mi se pare că nu mai e pic de empatie, că s-a dezvoltat religia urii și că noi, persoanele publice, am ajuns ținta lor. Vreau să vă spun că, înainte de a fi o persoană publică, sunt un om obișnuit”, a spus aceasta, la scurt timp după ce a fost atacată…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies