Home Stiri Mirela Vaida și-a găsit mașina spartă de cea care a vrut să o lovească anul trecut: „Îmi iau un bolovan în cap”

Mirela Vaida și-a găsit mașina spartă de cea care a vrut să o lovească anul trecut: „Îmi iau un bolovan în cap”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 259 views 2 minute timp de citit
  • Anul trecut, Mirela Vaida a fost la doar un pas de a fi lovită cu o piatră, după ce o femeie a intrat în platoul emisiunii.
  • Aceasta și-a revenit cu greu în urma atacului.
  • Acum, aceeași femeie i-a spart mașina.

Mirela Vaida nu scapă nici acum, la mai bine de un an distanță, de femeia care aproape a ucis-o. Aceasta i-a spart mașina, iar prezentatoarea de la Antenă a transmis un nou mesaj, prin care își exprimă îngrijorările cu privire la cele întâmplate.

Mirela Vaida, victima aceleiași femei

„Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o dra**lui pe nebuna asta, că, dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…) Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!

Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că una ajunge cu un bolovan în cap și, de cele mai multe ori, sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să îmi iau un bolovan în cap”, a spus Mirela Vaida, conform viva.ro.

Prezentatoarea a asigurat că nimic nu a fost regizat

„Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, mulți oameni cred că ce mi s-a întâmplat mie e o făcătură. Nu pot să cred că oamenii spun că eu și echipa noastră am luat o femeie bolnavă cu acte, ăsta e adevărul, și am pus-o să se dezbrace și să facă așa ceva. Mi se pare că nu mai e pic de empatie, că s-a dezvoltat religia urii și că noi, persoanele publice, am ajuns ținta lor. Vreau să vă spun că, înainte de a fi o persoană publică, sunt un om obișnuit.

Am și eu familie și este păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau anumite subiecte care nu vă plac. Noi suntem doar cei care vă prezintă subiecte aduse de alții în redacție. Nu suntem dumnezei, suntem oameni ca voi, dar ne înjurați și ne doriți moartea copiilor noștri. E dorința dumneavoastră, faceți ce vreți în mediul online, dar, când sunt atacată și viața copiilor mei e în pericol, nu pot să tac, trebuie să mă apăr. Am trei copii de crescut (…). Cine suntem noi să ne judecăm, să ne omorâm pe stradă, să nu mai avem pic de empatie?”, a transmis aceasta, în urmă cu un an.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies