Home Stiri Mirela Vaida, supărată foc după ce echipa „Acces Direct” a fost atacată în Blăgești. Ce mesaj acid i-a transmis fostului naș al Vulpiței

Mirela Vaida, supărată foc după ce echipa „Acces Direct” a fost atacată în Blăgești. Ce mesaj acid i-a transmis fostului naș al Vulpiței

autor Negriu Elena
253 vizualizari

Mirela Vaida este extrem de revoltată deoarece echipa Acces Direct a fost atacată în localitatea Blăgești, unde făcea reportaj despre Viorel și Vulpița.

Echipa emisiunii făcea transmitea în direct din Blăgești, când a fost atacată de un vecin aflat în stare de ebrietate și pus pe scandal.

2

Gigel, un vecin al familiei Stegaru, a consumat alcool și a sărit să îi atace pe mama lui Viorel și reporterul Acces Direct.

Acesta a fost alungat, dar scandalul nu s-a încheiat, deoarece Gigel s-a urcat într-o mașină și a claxonat timp de mai multe minute, deranjând în continuare echipa de filmare.

3

Fiind instigați de Gigel, mai mulți vecini s-au năpustit asupra echipei Acces Direct și au rupt cabluri de alimentare.

Reporterul s-a speriat foarte tare, iar Mirela Vaida a răbufnit și a lansat un mesaj acid pentru autoritățile locale, deoarece nu au intervenit în situația cu bărbatul agresiv.

Mirela Vaida a transmis un mesaj dur și pentru nașul Vulpiței, care este acuzat că a violat-o.

„V-aș întreba și eu, Poliția din Blăgești sau de pe lângă Bârlad, de ce nu ați făcut ceva dacă acești doi soți au venit să reclame un viol?

Poate chiar era o tentativă de viol. De ce? De ce nașul fuge și nu-l găsim pe nicăieri și numai nașa iese pe la poartă și ne spune vrute și nevrute?

Dacă e nevinovat, să iasă și să spună: «Domn’le, nu este adevărat!».

Dar până aici, domnule primar. (…) Ce vină au colegii ăștia ai mei?”, a spus Mirela Vaida…

În cele din urmă, au sosit niște echipaje ale Poliției.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!