Mirela Vaida, trasă la răspundere, după ce „Acces Direct” s-a mutat pe Antena Stars

Share

De puțin timp, fanii emisiunii o pot vedea pe Mirela Vaida prezentând Acces Direct pe Antena Stars. Despre această mutare se știa de ceva vreme și, în cele din urmă, a devenit realitate.

Cu toate că formatul este același și doar postul de televiziune s-a schimbat, fanii au spus că nu sunt mulțumiți de modul în care Mirela Vaida se poartă în emisiune. Mai exact, aceștia au reacționat, declarând că vorbește mult prea mult.

„Mirela, dragă, ești frumoasă, talentată, ai o familie superbă, dar, pentru Dumnezeu, nu mai vorbi așa mult! Ne-ai făcut cu capul, nu lași musafirii să vorbească, nu-l lași pe colegul tău să scoată o vorbă. Nu știu ce este cu tine. Acum, ce să zic, acum mai ține și de bun-simț”, a fost reacția acestora.

Mirela Vaida își dorește al patrulea copil

„Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că, anul acesta, a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de opt-nouă luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor.

Avem doar o bonă, care e cu noi de patru-cinci ani şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalități, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident. Dar am zis că, anul acesta, îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniță şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroși. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul…

Mai există şi mici gelozii, mai ales între cel mic şi cel mijlociu. Vladimir era singurul băiat până a apărut Tudor. Tudor e mic, are doi ani şi jumătate şi e încă dependent de mine”, a spus prezentatoarea pentru cei de la okmagazine.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news