Home Stiri Mirela Vaida, un nou moment periculos în platoul emisiunii „Acces Direct”

Mirela Vaida, un nou moment periculos în platoul emisiunii „Acces Direct”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 491 views 2 minute timp de citit

Mirela Vaida a trecut din nou printr-un moment mai puțin plăcut. La nici un an de când a fost atacată chiar în timpul emisiunii Acces Direct, aceasta și-a prins piciorul în ușa platoului.

„Eu nu mai intru până nu se deschide, eu nu mai intru pe jumătăți de măsură, că am mai intrat odată și știți ce s-a întâmplat”, a spus aceasta în cadrul emisiunii pe care o moderează.

„Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost. Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi ca să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd. Sunt revoltată, mai ales că sunt jurist de profesie.

Mă simt în pericol în acest moment şi sunt indignată. Am trăit o ameninţare legată de viaţa mea, s-a întâmplat în direct dintr-o breşă de securitate a echipei de pază. (…) Femeia a venit cu patru bolovani de câte trei kilograme. Ea nu ştiu dacă va răspunde penal sau nu, aşteptăm încă expertiza de la IML”, a declarat prezentatoarea conform celor de la antena3.ro, în urmă cu aproximativ o jumătate de an.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa încontinuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metrou. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune, mi-a zis că «După 16 ani, o să ies și o să te omor». M-am speriat, nu am știut ce să fac”, declarase artista imediat după incident…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies