HomeStiri Mondene Mirela Vaida va prezenta un nou show matrimonial

Mirela Vaida va prezenta un nou show matrimonial

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 841 views
mirela-vaida-va-prezenta-un-now-show-matrimonial in Stiri Mondene

Mirela Vaida revine pe micile ecrane. Vedeta va fi gazda unui reality-show matrimonial, care va fi difuzat începând cu această primăvară, în care concurenții își vor testa relația de cuplu.

mirela-vaida-va-prezenta-un-now-show-matrimonial

Mirela Vaida va prezenta începând din primăvara acestui an show-ul 2k1. Emisiunea va fi una matrimonială, în care concurenții, care trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, vor putea să-și testeze relația. Aceștia vor trebui să arate cât de bine se cunosc și vor trece prin probe contracronometru.

Viitoarea prezentatoare, care are experiență cu acest gen de emisiuni, se declară încântată de show-ul pe care îl va prezenta.

„Sunt extrem de nerăbdătoare să revin, după o pauză în care am dus dorul telespectatorilor şi al emisiunilor în direct, iar provocarea este una pe măsură: un quiz show matrimonial. Nu am mai făcut genul acesta de emisiune, dar simt că mă reprezintă ca fel de a fi: energică, veselă, cu ritm, cu exuberanţă, iar premiile pe care le punem în joc nu sunt deloc de neglijat. Am emoţii, dar am şi certitudinea că ne vom distra. Căutăm tineri şi mai puţin tineri, cupluri care sunt la început de drum sau care şi-au sărbătorit deja nunta de argint sau de aur, dornice să demonstreze că sunt «2k1». Abia aştept să ne revedem”, a declarat Mirela Vaida.

Se pare că în fiecare ediție, trei cupluri vor intra în competiție, demonstrând că sunt „2k1”. Perechile vor trebui să răspundă la diferite întrebări adresate de către Mirela Vaida, care vor fi legate de aspecte obișnuite din viața unui cuplu, precum nuntă, buget, începutul relației…

Câștigătorii vor fi recompensați cu premii în fiecare ediție, iar cei care reușesc să învingă în cinci ediții vor putea primi o vacanță de o săptămână într-o destinație romantică. Organizatorii spun că preselecțiile pentru participanți vor începe în curând.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed