Home Stiri Mirosul vaginului are anumite semnificatii! Trebuie sa le cunosti neaparat!

Mirosul vaginului are anumite semnificatii! Trebuie sa le cunosti neaparat!

autor Elena Yvette
272 vizualizari

Fiecare femeie se poate confrunta cu un miros neplăcut în zona vaginului, și, chiar dacă nu vor lua in seamă, poate fi o problemă serioasă a unui organ.

miros vagin 2

  1. Miros de drojdie/pâine

Poate fi neplăcut un astfel de miros și poate fi însoțit de mâncărimi sau usturime în această zonă. Un astfel de miros este provocat de înmulțirea numărului normal al bacteriilor din vagin. Este neapărat necesară o vizită la un medic ginecolog!

  1. Miros de metal

Acest tip de miros al vaginului de regulă durează câteva zile, însă există întotdeauna o excepție de la regulă și poate dura mai mult, fiind însoțit de secreții brânzoase. O cauză a acestui miros este reprezentata de sexul neprotejat imediat după menstruație.

  1. Miros de pește

O infecție vaginală poate provoca un miros neplăcut, un miros de pește, ceea ce îngrijorează o mulțime de femei.

  1. Miros acru

De obicei, acest miros poate fi normal dacă nu depășește o limită, însă, însoțit de alte simptome precum usturime sau secreții anormale, trebuie să vizitezi un ginecolog.

  1. Miros de carne stricată

Acest miros poate fi anormal în zona vaginală, dar unele femei se pot confrunta cu el. Un tampon sau prezervativ poate fi de vină, însă, în caz contrar, acest miros poate fi legat de o problemă de sănătate.

  1. Miros de clor

Deși secreția normală are un miros ușor de clor, utilizarea frecventă a prezervativelor îl poate accentua și mai mult. De obicei, mirosul dispare în timp de câteva zile…

  1. Miros de ceapă sau usturoi

Nu este exclus ca, după consumul de ceapă sau de usturoi, transpirația ta să miroasă. Însă, nici vaginul nu este ferit de acest miros, așadar, nu te speria dacă vei simți acest tip de miros după ce ai consumat ceapă sau usturoi.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies