HomeStiri Misterul palmelor. Iată ce spun cele două linii ale palmei tale atunci când se aliniază!

Misterul palmelor. Iată ce spun cele două linii ale palmei tale atunci când se aliniază!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views 2 minute timp de citit

Aceste linii majore se pot observa chiar la baza degetelor mici, acestea dezvăluindu-ți personalitatea. Dacă cele două linii ajung să se alinieze, poți afla care sunt trăsăturile tale.

Linia formată prin unirea celor două palme este cunoscută ca fiind „linia căsătoriei”. Poți chiar tu să îți citești în palmă dacă știi anumite lucru despre aceasta.

Iată ce semnificație are această „linie a căsătoriei”:

Dacă cele două linii se aliniază, acest lucru înseamnă că ai un spirit calm, ești o persoană atentă și plină de compătimire. Cauți mereu stabilitate și echilibru în viață, de aceea îți dorești să te căsătorești cu un bărbat care să aibă și el aceste caracteristici ale personalității și o relație bună cu prietenii și familia ta.

Dacă linia palmei drepte este mai sus decât cea a palmei stângi, înseamnă că ești o persoană învățată și care acordă mare atenție lucrurilor din jurul ei. Ești mereu realistă și nu te lași influențată de părerile celor din jur. Faci alegerile foarte atent și vrei ca partenerul tău să fie la fel de învățat ca tine, lucru care favorizează ideea unei căsătorii cu un bărbat mai în vârstă decât tine.

Dacă linia palmei stângi este mai sus decât cea a palmei drepte, acest lucru semnifică faptul că ai o personalitate dură și faci mereu față problemelor atunci când acestea se ivesc. Fiind o persoană geloasă, cauți mereu afecțiune și un „cuibușor” unde să îți fie bine. Partenerul tău cu siguranță trebuie să fie unul fidel, care să te asculte mereu, tu fiind o fire destul de „căpoasă”.

Cititul în palmă a fost practicat destul de des în vremurile vechi. Iată, cu ajutorul acestor linii din palmă îți poți descoperi norocul, personalitatea și ce tip de caracter vei căuta să găsești la bărbatul care vrei să fie jumătatea ta…

Pe scurt, viitorul stă chiar în palmele tale!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed