HomeStiri Mondene Moment emoționant în cadrul unei emisiuni Tv. Răzvan Simion a fost făcut să plângă de fiica sa, Ianca

Moment emoționant în cadrul unei emisiuni Tv. Răzvan Simion a fost făcut să plângă de fiica sa, Ianca

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 709 views
Moment emoționant în cadrul unei emisiuni Tv. Răzvan Simion a fost făcut să plângă de fiica sa, Ianca in Stiri Mondene
  • Răzvan Simion a fost impresionat până la lacrimi de mesajul transmis de fiica sa, Ianca
  • Ianca Simion a susținut un moment de Roast în cadrul emisiunii iUmor, iar tatăl său a rămas fără cuvinte

Răzvan Simion a făcut parte din juriul emisiunii iUmor în această săptămână, motiv pentru care cei apropiați au venit pe scenă pentru a-i face o surpriză și pentru a susține momente de Roast.

Ianca Simion – pe scena iUmor

Răzvan Simion nu se aștepta să aibă parte de o astfel de surpriză din partea fiicei sale, Ianca Simion, iar când a văzut-o urcând pe scenă s-a emoționat imediat.

Cuvintele fiicei sale l-au impresionat până la lacrimi, iar prezentatorul Tv nu a putut să își mai ascundă emoțiile.

„Relația mea cu tata este una foarte bună, este prietenul meu cel mai bun, persoana care mă susține în tot ce fac. El mă susține cel mai mult, mai ales cu facultatea în perioada asta. Când eram mică tata mă ducea la pian, tata mă ducea la balet și îmi făcea coc. Aș putea spune și că este prietenul meu cel mai bun, dar este și foarte protectiv. E altă persoană acasă. Deși pare că e foarte vorbăreț și foarte glumeț, acasă este într-o liniște totală. E foarte tăcut și foarte analitic și foarte sensibil. Tind să cred că suntem la fel pe partea asta, pentru că mereu mă gândeam că nu sunt ca el… Întotdeauna am vrut să mă fac actriță, tata a zis că nu, eu l-am ascultat, așa că am venit. E ca pe vremuri, când voiam să mă fac blondă. Tu nu mă lăsai și eu am venit acasă cu o perucă blondă pe cap. Nu cred că ai avut vreodată un șoc mai mare ca în ziua aceea, decât poate atunci când mi-am făcut primul tatuaj, a, sau nu ți-am spus?

Mai știi când te-ai deghizat în Moș Crăciun? Eu eram copil și mi se părea că tati nu e acolo la deschisul cadourilor, dar dacă mă întreabă cineva cum arată Moș Crăciun, mi-e ușor să îl descriu. E slab, cu ochii blânzi, și are un defect profesional. Vine la miezul nopții, dar când intră el spune, Neața! Tati, sunt aici pentru că te iubesc, pentru că ești eroul meu și pentru că oriunde ești aș vrea să fiu și eu. Ești cel mai bun tată pe care l-aș putea avea în viața asta și nu aș vrea altul în oricare altă viață, viitoare sau trecută.”, a spus Ianca Simion pe scena iUmor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed