HomeStiri Mondene Momente cumplite pentru Cristina Șișcanu! De ce a izbucnit în plâns la „Survivor România”

Momente cumplite pentru Cristina Șișcanu! De ce a izbucnit în plâns la „Survivor România”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/01/Momente-cumplite-pentru-Cristina-Siscanu-De-ce-a-izbucnit-in-plans-la-„Survivor-Romania”-1.jpeg

Cristina Șișcanu face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România și, cu toate că a pornit optimistă în această competiție,

după doar câteva zile dorul de cei dragi a copleșit-o.

Momente cumplite pentru Cristina Siscanu! De ce a izbucnit in plans la „Survivor Romania” 2 in Stiri Mondene

Vedeta trece prin momente dureroase și a izbucnit în plâns din cauza faptului că îi este extrem de dor de soțul său, Mădălin Ionescu, și fiica lor, Petra.

Aceasta a declarat că nu a mai stat departe de ei pentru mult timp, de fapt, de fetița ei nu a fost despărțită nici măcar o zi, astfel că îi este foarte greu în cadrul reality show-ului.

Momente cumplite pentru Cristina Siscanu! De ce a izbucnit in plans la „Survivor Romania” 3 in Stiri Mondene

„Ne trezim foarte devreme. Cum apar zorii zilei, cred că sunt printre primii care mă trezesc. Mă chinuie foarte tare și dorul de casă.

Mi-e foarte dor de cea mică. Mi se pare că nu mai rezist fără ea.

Pe tot parcursul zilei, pentru că avem foarte multe de făcut, încerc să mă abțin, dar îmi e foarte dor de Petra și de Mădălin.

Noi tot timpul am fost împreună, nu am stat despărțiți așa mult timp și, când îmi dau seama că au trecut doar câteva zile,

îmi dau seama că mai trebuie să stau foarte mult”, a declarat înlăcrimată Cristina Șișcanu.

„Mi-e foarte dor și nici nu știu cum reacționează ea. Eu, nefiind lângă ea, nu știu dacă plânge după mine și lucrul ăsta mă omoară.

Nu vreau să sufere deloc. Am știut că va fi foarte greu, dar mi se pare cel mai greu lucru că sunt departe de ei”, a mai spus vedeta.

„Nu-mi iese din minte momentul acela când ea dormea și eu plecat spre aeroport. Am lăsat-o dormind…

Era noapte târziu, a fost foarte greu acel moment. Aș vrea să o văd, să vorbesc cu ea și cu Mădălin și să fiu sigură că e ok”, a adăugat Cristina Șișcanu.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed