Home Stiri Momente de panică pentru Bianca Drăgușanu. De ce a ajuns în instanță

Momente de panică pentru Bianca Drăgușanu. De ce a ajuns în instanță

autor Negriu Elena
268 vizualizari

Bianca Drăgușanu se confruntă cu o situație extrem de neplăcută, deoarece o persoană necunoscută i-a „furat” domeniul de internet.

2

Vedeta avea un site care îi poartă numele, dar de curând s-a trezit că un individ pe care nu îl cunoaște l-a rezervat și l-a pus în vânzare.

Aceasta avea de gând ca pe site-ul respectiv să își prezinte creațiile vestimentare pe care le realizează la atelierul propriu, dar când a dorit să facă acest lucru, a văzut că fusese deja rezervat.

3

Bianca Drăgușanu a ajuns în instanță, dând în judecată Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică București.

Avocata vedetei, Elena Grecu, a oferit explicații cu privire la această situație.

„Am aflat că domeniul biancadragusanu.ro a fost ocupat în aprilie 2019 de o persoană fizică a cărei identitate nu o cunoaștem, pentru că ICI nu mai dezvăluie numele proprietarilor de domenii persoane fizice. 

4

Așa că a trebuit să ne adresăm justiției pentru a obține o hotărâre judecătorească în acest sens”, a spus pentru Wowbiz Elena Grecu, avocat specializat în proprietate intelectuală.

Avocata sa a mai spus că ar trebui să fie un proces pe care Bianca Drăgușanu să îl câștige ușor, pentru că numele său este marcă înregistrată.

5

„Ulterior, după ce vom afla identitatea celui care a preluat domeniul, vom face următorii pași necesari pentru a intra în posesia lui.

Domeniul biancadragusanu.ro a fost scos la vânzare, un lucru ilegal pentru că ICI nu permite tranzacționarea, deci nu poți cere bani pe o adresă de internet.

Eu îmi sfătuiesc toți clienții să nu plătească pentru domeniile care le poartă numele”, a mai spus  Elena Grecu…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies