HomeStiri Momente de panică pentru Mirela Vaida: „Nu am idee cum aş putea să…”

Momente de panică pentru Mirela Vaida: „Nu am idee cum aş putea să…”

autor Negriu Elena
1,1K views 2 minute timp de citit

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a fost victima hackerilor, după ce contul său de Instagram a fost spart de un hacker.

12

Aceasta s-a panicat și și-a anunțat fanii de pe Facebook despre incidentul nefericit, cerându-le, totodată, ajutorul, deoarece nu își putea recupera contul și îi pierduse atât pe cei 250.000 de prieteni, cât și toate fotografiile postate.

Prezentatoarea TV a făcut apel la prietenii săi de pe Facebook dacă o pot ajuta și dacă a mai trecut cineva printr-o astfel de problemă.

13

În același mesaj i-a informat că este posibil ca persoana care i-a furat contul de Instagram să facă postări și să ceară bani în numele ei.

„Bună dimineaţa, ca rea a fost deja! Un «binevoitor» mi-a spart contul de Instagram azi-noapte şi mi-a șters toate datele, pozele, postările!

14

Nu mai am acces la cont şi cred că l-am pierdut definitiv! Eram aproape 250.000 de prieteni acolo!

E posibil ca în viitor să se posteze în numele meu diverse chestii şi să se ceară sume de bani! Nu am idee cum aş putea să îl recuperez!

Am primit o grămadă de mailuri de la security system, dar nu mai ştiu dacă sunt reale sau trimise tot de la hackeri. A mai trecut cineva prin asta?

Ce aş mai avea de făcut? Mulțumesc mult!”, este mesajul pe care l-a scris Mirela Vaida pe pagina ta de Facebook.

Mirela Vaida nu este singura persoană publică ce a fost victima hackerilor.

Oana Lis și Paula Seling s-au confruntat de curând cu așa ceva, când hackerii le-au spart conturile de Facebook…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed