Home Stiri Momente dificile pentru Oana Roman! Ce a declarat vedeta după ce soțul ei a fost încătușat în Centrul Vechi?

Momente dificile pentru Oana Roman! Ce a declarat vedeta după ce soțul ei a fost încătușat în Centrul Vechi?

autor Elena Yvette
121 vizualizari

După ce Marius Elisei, soțul Oanei Roman, a fost încătușat în Centrul Vechi, vedeta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook…

Momente dificile pentru Oana Roman Ce a declarat vedeta după ce soțul ei a fost încătușat în Centrul Vechi

Acest mesaj a strâns nenumărate reacții din partea fanilor, mai ales din cauza faptului că Oana nu a făcut publice informații referitoare la ce s-a întâmplat cu Marius.

„Acum aproape 3 ani reînvățam să merg și îmi reveneam după o cumplită operație care mi-a salvat viața! Dădusem naștere unui bebeluș superb de care încă nu reușisem să mă bucur, încă nu învățasem să fiu mamă, pentru că mă luptasem pentru viața mea! Azi am înțeles că acea cumpănă poate a avut un rost și mi-a arătat cine este cu adevărat important în viața mea! În zilele de chin pre și post operator în jurul meu a fost cam gol. Nelipsit a fost doar Marius, care m-a vegheat și ajutat zi de zi și noapte de noapte! M-a spălat, mi-a schimbat pansamentele, m-a încurajat, mi-a dat putere și mi-a spus că mă iubește!  Nici până azi nu am reușit să trec peste faptul că în acele zile, părinții nu m-au strâns de mână și nu m-au mângâiat pe frunte. Mama nu a avut putere să mă vadă zăcând la reanimare, tata nu mi-a dat nici măcar un telefon. Nu am învățat încă să uit și să trec peste această traumă care a lăsat răni adânci! Am înțeles târziu că în viață te iubește cine trebuie, nu cine îți dorești tu. Am înțeles ca el, soțul meu, este cel care a fost menit să-mi fie aproape și să mă iubească mai presus decât oricine altcineva! Am înțeles că el este jumătatea mea si cel fără de care nu am cum să trăiesc!  Și împreună avem cel mai minunat copil din lume! Familia mea sunt doar ei! Și împreună, trebuie să ne bucurăm de viață și să fim fericiți până la stele și înapoi!”, a scris Oana Roman pe contul personal de Facebook.

 

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies