Momente neașteptate în luna de miere. Prin ce peripeții a trecut Carmen de la Sălciua în vacanță?

Share

  • Carmen de la Sălciua s-a căsătorit recent și a plecat în luna de miere
  • Vedeta a plecat în vacanță într-o zonă de vis, in Republica Dominicană
  • Destinația de poveste a venit cu o întâmplare neașteptată. Ce a pățit vedeta?

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit recent și este mai fericită ca niciodată, iar fanii ei au observat imediat acest lucru, datorită postărilor vedetei din social media.

S-a căsătorit și a plecat imediat în luna de miere, într-o destinație de vis

Carmen de la Sălciua nu a mai avut răbdare, și imediat după căsătorie a fugit alături de soțul său în luna de miere mult visată. Cei doi și-au dorit să evadeze undeva departe, la mare și la soare, într-un loc liniștit în care să uite de stresul cotidian și să se bucure unul de altul, așa cum merită.

Deși nimic nu părea că ar putea să le strice vacanța, sau măcar să le dea vreun motiv de stres, se pare că a intervenit ceva ce i-a dat puțin peste cap, i-a speriat și i-a pus pe drumuri.

Din cauza unor probleme apărute în zonă, legate de un tsunami, mulți dintre turiștii care se aflau în acel loc au fost mutați, pentru ca viața lor să nu fie pusă, niciun moment, în pericol.

„Au fost ceva probleme în zonă cu un tsunami și mulți turiști au fost mutați, bineînțeles cei care nu au acceptat anumite camere. Noi am vrut o cameră cu vedere integrală spre mare. Îmi place mai mult la Lopesan. Oricum, resorturile sunt foarte frumoase în Punta Cana!, a menționat Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Deși a trebuit să facă unele schimbări, vedeta nu a fost foarte deranjata și a știut că aceasta este cea mai bună decizie, având în vedere situațiile catastrofale care se pot întâmpla din cauza fenomenelor naturale, iar un tsunami nu este niciodata de ignorat, mai ales în astfel de zone în care apar destul de des astfel de probleme.

Toți fanii au rămas surprinși de nunta anului

Deși Carmen de la Sălciua este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește totul cu fanii ei, se pare că a dorit să țină secretă relația pe care o are de ceva vreme cu Marian Corcheș, și să anunțe atunci când totul se oficializează în fața altarului. Din acest motiv, toți urmăritorii vedetei au rămas surprinși, însă nu au stat pe gânduri și imediat au început să îi trimită mesaje de felicitări.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news