Momentul adevarului a sosit ACUM! Vezi ce operatii estetice are Iulia Albu si ce spune despre iubitul ei

Share

Iulia Albu este una dintre cele mai frumoase femei de la noi, în ciuda machiajelor și coafurilor excentrice pe care le abordează. Aceasta a declarat de mai multe ori că nu a apelat la medicul estetician, însă adevărul a ieșit acum la iveală.

Iulia Albu este pacienta medicului Florin Juravle, care este un cunoscut doctor estetician în rândul vedetelor din România.

Medicul a declarat că Iulia este pacienta clinicii de estetică medicală, dar a ales doar intervenții ușoare, noninvazive.

„Iulia Albu este una dintre pacientele și prietenele clinicii noastre. Ea nu are nevoie de nicio intervenție sau tratamente speciale, doar așa, chestii ușoare de întreținere, pentru fermitatea pielii, pentru hidratare. Iulia este un om deosebit. Este pretențioasă, dar orice pacient ar trebui să fie pretențios cu tratamentele, n-ar trebui să se lase oriunde, oricum. Dacă întrebi și vrei să fii informată asupra tratamentului, nu înseamnă că ești pretențios, este dreptul pacientului de a ști toate aceste amănunte”, a declarat Dr. Juravle Florin.

Juratul de la emisiunea de divertisment „Bravo, ai stil!” a recunoscut că a apelat la estetician, însă nu dorește să dezvăluie unde anume a intervenit chirurgical.

Iulia este mândră că arată așa cum își dorește și a făcut o mărturisire: nu are acid hialuronic în buze!

„Doctorul J. (Dr. Florin Juravle) îmi este extrem de drag. Și da, n-o să ghiciți niciodată ce am făcut și ce nu (făcând referire la operații estetice – n.r.), important este că arăt perfect natural. Fac foarte des tratamente cu radiofrecvență și tot felul de alte tratamente de întreținere, fac și câteva mici ajustări, dar extrem de mici.

Nu am acid hialuronic în buze, sunt naturale, îmi pare rău pentru cele care credeau că am făcut ceva la buze. Nu, așa sunt eu! Doctorul Juravle este unul dintre acei puțini doctori din România care știu să-ți mențină frumusețea naturală, iar eu asta apreciez foarte mult. Toată lumea știe că am avut o operație de liposucție la nivelul gleznelor care a fost extrem de reușită. La momentul respectiv a fost ceva primit destul de interesant de către public, mulți nu știau că se putea face această intervenție care pe mine m-a ajutat foarte mult.

După ce voi deveni din nou mămică probabil îmi voi mai face și alte intervenții dacă voi avea nevoie. Nu sunt împotriva intervențiilor estetice făcute rațional, sunt împotriva intervențiilor estetice făcute irațional”, a declarat Iulia Albu.

Mai în glumă, mai în serios, Iulia Albu a făcut o declarație foarte fierbinte despre iubitul ei, Mike. Vedeta a reușit să-l țină departe de ochii curioși ai presei, dar din când în când ne mai aruncă câte o „pastilă”…

„Iubitul meu este un bărbat în adevărul sens al cuvântului, adică face foarte multă sală și n-are nevoie să facă lucruri invazive. El este superb natural, așa, ca mine”, a mărturisit frumoasa „domniță de Alba”.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news