Home Stiri Monica Anghel, schimbare spectaculoasă de imagine

Monica Anghel, schimbare spectaculoasă de imagine

autor Negriu Elena
445 vizualizari

Monica Anghel, în vârstă de 47 de ani, a suferit, recent, o schimbare spectaculoasă de imagine, care a surprins pe toată lumea.

În afara faptului că a pierdut mult în greutate, mai exact, a slăbit 30 de kilograme, Monica Anghel a apelat la fostul său soț ,Andrei Carantino și actuala lui soție, Ingrid, care i-au făcut o intervenție estetică la față – injectare de botox în frunte. În plus, cântăreața face sport și merge des la solar.

„Am făcut-o și pe asta! Toată lumea din jurul meu m-a zăpăcit că stau încruntată și copilul mă întreba mereu dacă sunt supărată pe el. Așa că am fost la fostul meu soț și la actuala lui soție, Andrei și Ingrid Carantino, și am făcut și asta. Dar e super natural și încă pot să mă încrunt, dar nu atât de tare.

Acum fără glumă, dar am mare încredere în ei. Sunt foarte OK și mega profi. Am prietene pe care le-am trimis la ei și nici nu zici că și-au făcut ceva. Arată mult mai senine”, a declarat Monica Anghel.

Aceasta a făcut declarații și în cadrul emisiunii Agenția VIP, unde a povestit despre această schimbare a imaginii, de care este extrem de încântată, dar a oferit detalii și cu privire la cum se menține în formă…

„Normal că mă ţin, am muncit degeaba un an şi ceva? Timp de 15 minute cât stau la solar mă duc într-o minivacanţă. Nu dorm la solar. Mă duc doar o dată pe săptămână. Aşa bronzată un pic, nu tre’ să mă mai dau cu font de ten. (…) M-am plictisit deja de întrebare. Până şi fostul meu soţ m-a întrebat dacă mi-am tăiat stomacul. Am zis: «Băi, frate, aţi înnebunit cu toţii? Nu mi-am tăiat nimic». Am fost şi mi-am făcut botox aici (n.r.: frunte). Fiu-meu tot timpul mă întreba dacă sunt supărată, pentru că stau tot timpul încruntată”, a spus Monica Anghel.

Sursa: spynews.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies