Home Stiri Monica Anghel a slăbit opt kilograme în doar șase săptămâni după operația la coloană

Monica Anghel a slăbit opt kilograme în doar șase săptămâni după operația la coloană

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 659 views 2 minute timp de citit

Monica Anghel a slăbit opt kilograme în doar șase săptămâni după operația la coloană.

Artista a vorbit despre acest lucru și a dezvăluit care este starea sa de sănătate după această experiență.

Din cauza unor probleme grave de sănătate, Monica Anghel a fost nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală complicată, la nivelul coloanei.

După această experiență, artista a trecut prin momente extrem de grele și a decis să povestească trauma din ultimele luni. Vedeta a menționat faptul că au existat zile în care nu i-au ajuns banii și momente în care nu mai suporta ceea ce i se întâmplă.

Trecând peste toate aceste momente grele, Monica Anghel a început un program zilnic de recuperare ce a ajutat-o să își ia viața de la capăt.

Artista a vorbit și despre acest proces de recuperare ce a salvat-o și a ajutat-o și să slăbească opt kilograme în decursul a doar șase săptămâni.

„Mă simt din ce în ce mai bine, asta e programul meu zilnic, vin în fiecare dimineaţă aici la clinică. Mă simt foarte bine cu partea de recuperare, sunt 90% recuperată. În șase săptămâni am slăbit opt kilograme. Dimineaţa încep cu kinetoterapia, gimnastica medicală. Într-o zi am făcut 240 de abdomene fără să ştie doctorul… În două luni o să pot urca pe munte”, a povestit Monica Anghel în cadrul unei emisiuni TV…

Vedeta a reușit să treacă cu bine peste momentele dificile care au făcut-o să aibă o stare de anxietate, fiind ajutată atât de un program strict, cât și de cei apropiați, care i-au fost alături în permanență.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies