HomeStiri Monica Bârlădeanu a dezvăluit care a fost primul său job

Monica Bârlădeanu a dezvăluit care a fost primul său job

autor Negriu Elena
1,K views 2 minute timp de citit

Monica Bârlădeanu, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai frumoase și dorite femei din țara noastră. Acesteia îi merge bine pe planul profesional și are o situație materială foarte bună, dar puține persoane cunosc faptul că, că în adolescență, s-a confruntat cu greutăți.

8

Frumoasa actriță a început să muncească de la 16 ani, deoarece familia sa trecea printr-o perioadă extrem de dificilă: tatăl său decedase, iar mama sa lucra ca educatoare, având în întreținere trei copii, situația lor materială fiind precară.

Bruneta a făcut tot ce a putut pentru a contribui la susținerea financiară a familiei, așadar s-a angajat pentru prima dată. Aceasta a dezvăluit într-un interviu pentru Antena Stars că primul său job a fost ca ospătăriță.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus, că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a X-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră.

Şi atunci m-am angajat ospătăriță la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta”, a declarat Monica Bârlădeanu…

„Când eşti ospătar, eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea… nopţi nedormite… şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii ’90”, a adăugat aceasta în cadrul aceluiași interviu.

Surse: spynews.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed