HomeStiri Mondene Monica Bârlădeanu a dezvăluit care a fost primul său job

Monica Bârlădeanu a dezvăluit care a fost primul său job

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/05/Monica-Barladeanu-a-dezvaluit-care-a-fost-primul-sau-job.jpeg

Monica Bârlădeanu, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai frumoase și dorite femei din țara noastră. Acesteia îi merge bine pe planul profesional și are o situație materială foarte bună, dar puține persoane cunosc faptul că, că în adolescență, s-a confruntat cu greutăți.

Monica Barladeanu a dezvaluit care a fost primul sau job in Stiri Mondene

Frumoasa actriță a început să muncească de la 16 ani, deoarece familia sa trecea printr-o perioadă extrem de dificilă: tatăl său decedase, iar mama sa lucra ca educatoare, având în întreținere trei copii, situația lor materială fiind precară.

Bruneta a făcut tot ce a putut pentru a contribui la susținerea financiară a familiei, așadar s-a angajat pentru prima dată. Aceasta a dezvăluit într-un interviu pentru Antena Stars că primul său job a fost ca ospătăriță.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus, că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a X-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră.

Şi atunci m-am angajat ospătăriță la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta”, a declarat Monica Bârlădeanu…

„Când eşti ospătar, eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea… nopţi nedormite… şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii ’90”, a adăugat aceasta în cadrul aceluiași interviu.

Surse: spynews.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed