HomeStiri Mondene Monica Bârlădeanu, declarații șocante despre drama prin care a trecut

Monica Bârlădeanu, declarații șocante despre drama prin care a trecut

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
screen-17.39.58[11.04.2019] in Stiri Mondene

Monica Bârlădeanu se numără printre cele mai frumoase și apreciate femei din România și am putea avea impresia că duce o viață perfectă. Însă, deși a fost discretă în legătură cu viața sa privată, aceasta a făcut de curând declarații șocante în legătură cu drama prin care a trecut și despre care foarte puține persoane cunosc detalii.

Într-un interviu acordat recent, Monica Bârlădeanu a povestit drama care i-a marcat copilăria. Aceasta a suferit extrem de mult din pricina tatălui său, care devenise violent față de mama ei și care a a recurs la gestul necugetat de a-și lua viața, pe fondul depresiei.

„Zgomotele înfundate, ştii cum e când lovești un corp şi corpul ăla se lovește de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simțeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa.

El stătea la 38-40 de km de Iaşi şi odată am fost şi pe jos până la el cu fratele meu sau cu bicicleta sau cu autostopul. A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună (…). Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice «că suntem prinţese» oamenii au senzaţia că «Doamne!», şi ştii de ce? Pentru că nimeni nu vorbește despre lucrurile astea.

Eu nu înţeleg de ce lucrurile astea care i-ar putea ajuta şi pe ceilalţi să-şi înţeleagă situaţia, pentru că nu am ajuns la felul în care am ajuns să mă uit la lucrurile care mi s-au întâmplat pentru că sunt câteva variante de cele mai multe ori te uiţi la ele din poziţia de victima şi ai senzaţia că cu acest bagaj, nu ai cum să faci paşi înainte în viaţă şi mie mi se pare că nu e deloc aşa că, de fapt, toate lucrurile astea care îţi dau un complex extraordinar, pentru că în primul rând te duci la şcoală şi auzi copii care vorbesc despre tine că eşti orfan, ăla e primul lucru care te complexează. Ei au un tată, tu n-ai asta. Pe mine toate aceste complexe m-au făcut şi m-au alimentat să învăţ să ajung să stau pe scaun cu cei de la București sau cu cei din clasă”, a declarat Monica Bârlădeanu…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed