Monica Bârlădeanu a ținut o dietă drastică și a slăbit considerabil. Iată care este aceasta!

Share

Monica Bârlădeanu a fost des întrebată de dieta pe care o ține, deoarece silueta ei este mereu perfectă. Vedeta a recunoscut faptul că multe vedete de la Hollywood sunt adeptele acestei diete drastice însă ea nu o recomandă.

https://www.instagram.com/p/CAqQ5ubpemb/

„Nu am mâncat absolut nimic șapte zile! Am băut numai suc de mere nefiltrat. Mai e una pe care am încercat-o: cu apă, zeamă de lămâie și piper. Eram pe pereți a treia zi, pentru că îmi era foarte foame. Nu aș recomanda-o nimănui! Nici nu vreau să povestesc despre ea, chiar nu o recomand. Practic nu faci decât să iți hrănești corpul cu apă îndulcită și picantă. Nu face nimic altceva decât să te facă să arăți bine pentru o zi. Prea slabă nu cred că am fost niciodată. Eu mănânc orice e sărat: chipsuri, chestii de ronțăit. Nu sunt înnebunită după dulciuri, nu prea-mi place ciocolata. Dar îmi place mult caramelul. Orice are caramel”, a declarat Monica Bârlădeanu în cadrul unei emisiuni TV…

Această dietă a devenit cunoscută în momentul în care Beyonce a declarat că a slăbit extrem de mult pentru că a urmat-o. Medicii recomandă un consult amănunțit înainte de începerea acestei diete deoarece este una foarte periculoasă.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news