Home Stiri Monica Gabor a făcut primele declarații despre separarea de Mr. Pink

Monica Gabor a făcut primele declarații despre separarea de Mr. Pink

autor Buinoschi Andreea
301 vizualizari

De câteva zile, toată lumea vorbește despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink. După aproape un deceniu de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, spre marea surprindere a tuturor.

După ce mai multe persoane s-au dat cu părerea vizavi de acest subiect, printre care și Irinel Columbeanu, acum, Monica Gabor a avut prima reacție în mediul online.

„Ai grijă în ceea ce crezi! Vezi aici de ce! Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat. Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație? Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevărat. Deci, ce responsabilități aveți voi? Să spuneți adevarul și nu doar să fiți primii. Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui îi pasă? Dă-o! Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevărat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu, devii bun”, sunt cuvintele postate de Monica Gabor pe pagina sa de Instagram.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermarket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, au declarat persoane apropiate fostei doamne Columbeanu pentru cei de la playtech.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies