Home Stiri Monica Gabor, compromis de dragul Irinei. Ce părere are Irinel Columbeanu despre asta

Monica Gabor, compromis de dragul Irinei. Ce părere are Irinel Columbeanu despre asta

autor Elena Yvette
329 vizualizari

Irina Columbeanu și-a făcut debutul pe rețelele de socializare. Se pare că aceasta a cerut acordul părinților înainte de a face acest pas, iar aceștia au fost de acord.

monica-gabor-compromise-de-dragul-irinei-ce-parere-irinel-columbeanu-despre-asta

Irina Columbeanu și-a făcut debutul pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp, chiar dacă aceasta abia a împlinit zece ani. Ea are cont pe Instagram, Snapchat, dar și pe rețeaua lansată recent de mama sa, igo.live, unde își ține la curent urmăritorii cu detalii din viața ei.

Atât Monica Gabor, cât și Irinel Columbeanu sunt la curent cu ceea ce face fiica lor, ei fiind de acord ca Irina să posteze fotografii și clipuri video pe Internet. Ba mai mult, fata folosește acest mijloc de comunicare pentru a se simți mai aproape de mama ei, dar și de sora acesteia, Ramona Gabor, cărora le trimite frecvent mesaje pe Instagram.

„Da, ştiam! Am luat această decizie de a o lăsa să-şi facă conturi pe reţelele de socializare împreună cu mămica ei, Monica. Întotdeauna am ales să o ţin departe de ochii presei şi am avertizat-o că odată cu deschiderea paginilor va fi expusă, dar a spus că-şi asumă acest lucru. Eu nu cred în cenzură, nici a copiilor şi nici a adulţilor. Oricum ziua asta avea să vină. Da, o susţin pe Irina în tot ce face, normal. Nu sunt singurul părinte în situaţia asta. Aşa sunt copiii de acum şi e destul de greu să le spui «nu». Eu nu vreau să o cenzurez”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro…

Monica Gabor a anunțat pe contul ei personal de Facebook debutul fiicei sale pe rețeaua de socializare pe care o deține și o promovează, îndemnându-și fanii să-i urmărească postările. „Iubita mea fiică este pe #igolive, daţi-i, vă rog, follow -> Irina Columbeanu ca să primiţi mesaj când face #livestreaming. Please, share! Vă rog să distribuiți postarea”, a scris fosta doamnă Columbeanu.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies