HomeStiri Mondene Monica Gabor este din nou in lacrimi: „Azi mamica noastra ar fi împlinit 57 de ani…”

Monica Gabor este din nou in lacrimi: „Azi mamica noastra ar fi împlinit 57 de ani…”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 813 views
monica-gabor-este-din-nou-in-lacrimi-azi-mamica-noastra-ar-fi-implinit-57-de-ani

Această zi este una foarte grea pentru Monica Gabor și familia ei. Au trecut cinci ani de când mama lor le-a părăsit pentru totdeauna. Nu există nimic mai trist decât să o pierzi pe cea care ți-a dat viață.

Monica-Gabor-este-din-nou-in-lacrimi-Azi-mamica-noastra-ar-fi-împlinit-57-de-ani in Stiri Mondene

Monica a postat pe rețelele de socializare două mesaje foarte emoționante care lasă să se citească durerea pe care încă o simte.

„Prețuiți-vă părinții cât timp încă puteți”

„Azi mămica noastră ar fi împlinit 57 de ani, dacă nu s-ar fi întâmplat cel mai îngrozitor lucru din viaţa noastră. În loc să o sărbătorim, putem doar să ne rugăm să fie primită la Domnul cât mai curând. O mamă cum eu niciodată nu voi reuşi să fiu, o bunică minunată, o fiinţă care îţi aducea binecuvântare cu un simplu zâmbet şi o vorbă bună. Dumnezeu să te odihnească în pace, cei care am avut şansa să te iubim cât erai pe pământ, nu te vom uita niciodată. Te vom iubi mereu.

Încă ceva… timpul nu închide rănile pe care le-ai lăsat fără să vrei în inimile noastre, în cazul meu, an de an, ele se adâncesc”, a scris ea pe Facebook.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a scris și un mesaj pentru cei care o apreciază pe Instagram…

„2013: cel mai trist an al vieţilor noastre. Astăzi, ar fi trebuit să celebrăm a 57-a ta zi de naştere, dar, în loc de asta, inimile noastre sunt pline de durere şi rugăciune. Nu vei fi niciodată uitată, iubita noastră mamă. Preţuiţi-vă părinţii cât timp încă puteţi. Odată ce mor, nu mai este nimic ce puteţi schimba”, a scris Monica Gabor pe Instagram.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed