HomeStiri Mondene Monica Gabor este urmărită în America, după ce a păgubit o avocată cu aproximativ 100.000 de euro

Monica Gabor este urmărită în America, după ce a păgubit o avocată cu aproximativ 100.000 de euro

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 743 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/08/Monica-Gabor-a-facut-primele-declaratii-despre-separarea-de-Mr.-Pink-3.jpg

Monica Gabor este urmărită în Statele Unite ale Americii, după ce a fost acuzată că a păgubit o avocată cu suma de 80.000 euro. Mai exact, aceasta a păgubit avocata care a reprezentat-o în timpul divorțului de fostul ei soț, Irinel Columbeanu.

Conform celor de la cancan.ro, se pare că Monica Gabor, odată ce a ajuns în America, a uitat cu totul de lucrurile care țineau de România. Aceasta nu i-a mai dat banii avocatei, iar, acum, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută pentru aceasta.

Monica Gabor este urmărită în America, după ce a păgubit o avocată cu aproximativ 100.000 de euro in Stiri Mondene„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o sumă delizorie, de doar 4.500 de lei. Pe aceia i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că, dacă nu are nimic pe numele ei, e greu. Am înțeles că are firma ei, de care, însă, legal, nu te poți atinge”, a spus avocata care a reprezentat-o, pentru cei de la playtech.ro.

Irinel Columbeanu a spus dacă a cumpărat-o sau nu pe Monica Gabor

„Nu este adevărat (că a cumpărat-o de la cei care o exploatau, n.r.), nici vorbă… Dacă răspund acum la întrebarea asta, irosesc din suspansul cărții. Domnul Damaschin (Dinu Damaschin, cel care se lăuda că ar fi avut grijă de Monica atunci când ajunsese să fie disputată de proxeneții din Bacău, n.r.) era un pește prost și… ce să vă spun!

Monica Gabor este urmărită în America, după ce a păgubit o avocată cu aproximativ 100.000 de euro in Stiri MondeneCeea ce puțini au văzut este că fenomenul Damaschin, deși cu greu pot să-i spun așa, s-a extins în mai toate orașele țării și uite așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal. Eu, cel puțin, aflând despre ce e vorba, m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o…

Monica Gabor este urmărită în America, după ce a păgubit o avocată cu aproximativ 100.000 de euro in Stiri MondeneEu zic că da (ar trebui să fie mai recunoscătoare, n.r.) și cred că este. Nu se pune problema, nu i-am cerut niciodată așa ceva. Nu cred că se măsoară în bani recunoștința, niciodată. Să nu uităm că ea are grijă de Irina în ziua de azi, ceea ce, pentru mine, este cea mai mare manifestare a recunoștinței. N-aș fi atât de liniștit dacă n-aș ști că există Monica să aibă grijă de Irina”, a spus acesta în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu, difuzată la Metropola TV.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed