HomeStiri Mondene Monica Gabor, la cratiță. Ce îi gătește aceasta iubitului ei, Mr. Pink

Monica Gabor, la cratiță. Ce îi gătește aceasta iubitului ei, Mr. Pink

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 951 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/07/Monica-Gabor-la-cratita.-Ce-ii-gateste-aceasta-iubitului-ei-Mr.-Pink-1.jpeg

Monica Gabor s-a stabilit de câțiva ani în Statele Unite ale Americii, unde locuiește împreună cu iubitul său miliardar Poe Qui Ying Wangsuo, cunoscut în mass-media drept Mr. Pink, și Anthony, fiul acestuia, și și-a luat cu ea și fetița, pe Irina. Fosta doamnă Columbeanu trăiește în lux și are tot ce și-ar putea dori, fiind răsfățată de omul de afaceri chinez care îi pune totul la dispoziție.

Monica Gabor, la cratita. Ce ii gateste aceasta iubitului ei, Mr. Pink 1 in Stiri Mondene

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a devenit o adevărată gospodină și îi gătește iubitului ei preparate cu specific românesc, fapt care i-a luat prin surprindere pe fani, deoarece atunci când se afla în România nu obișnuia să aibă asemenea activități.

Aceasta și fiica sa petrec mult timp în bucătărie și se pare că fosta „scorpie de la Izvorani” s-a transformat în gospodină desăvârșită. Monica Gabor a postat de curând pe conturile sale de socializare fotografii cu bucatele pe care i le pregătește lui Mr. Pink, de exemplu chiftele, supă de kale, fursecuri.

Monica Gabor, la cratita. Ce ii gateste aceasta iubitului ei, Mr. Pink 2 in Stiri Mondene

Pe lângă mâncare românească, Monica Gabor gătește destul de mult și mâncare cu specific chinezesc. „Eu fac curăţenie. Am avut menajere, dar am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El (n.r.: Mr. Pink) este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, nu avem animale de companie, aşa că nu sunt probleme. Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste.

A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări. Eu fac singură meditații şi mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile. Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoțional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu”, a declarat în urmă cu mai mult timp Monica Gabor pentru Teo Show

Surse: viva.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed