Home Stiri Monica Gabor vorbește despre problemele financiare ale lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor vorbește despre problemele financiare ale lui Irinel Columbeanu

autor Elena Yvette
148 vizualizari

Monica Gabor a fost întrebată de jurnaliști dacă știe amănunte despre problemele financiare pe care le-ar avea fostul ei soț Irinel Columbeanu.

Monica Gabor

Pentru a pune capăt acestor zvonuri, Monica a trimis un comunicat de presă unde declară că nu știe nimic despre aceste zvonuri legate de fostul ei soț.

„Nu cunosc amănunte legate despre problemele financiare ale fostului meu soț, nu mi-a împărtășit aceste aspecte pentru că nu ne facem destăinuiri de acest gen de când am ales să o luăm pe drumuri diferite. De câte ori vorbim, discuția se rezumă la Irina. Deocamdată aștept rezultatul recursului pentru custodia Irinei și las avocații să-și facă treaba. Declarațiile le voi face la momentul potrivit! Nu are rost acum să mă lansez în discuții care ar putea dăuna finalizării hotărârilor judecătorești! După ce se va încheia acest subiect mi-aș dori să nu mai vorbim despre trecut ci doar despre prezent. Am proiecte frumoase și mă concentrez, cu toată energia, asupra lor. Îmi doresc ca Irina să-mi fie alături, să-i ofer o educație aleasă și să nu ducă lipsa dragostei de mamă”, a declarat Monica Gabor.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies