HomeStiri Mondene Monica Gabor a vorbit despre logodna sa cu Mr. Pink

Monica Gabor a vorbit despre logodna sa cu Mr. Pink

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 861 views
monica-gabor-a-vorbit-despre-logodna-sa-cu-mr-pink

Monica Gabor pare că vrea să-și reia viața de persoană publică pe care a dus-o cât timp a fost doamna Columbeanu. Aceasta este din ce în ce mai activă pe conturile de socializare, unde încearcă să-i țină pe fani la curent cu tot ceea ce face.

Monica Gabor a vorbit despre logodna sa cu Mr. Pink

Monica Gabor dă impresia că și-a găsit echilibrul în viață și este pregătită să reapară în spațiul public. După o perioadă în care a lipsit cu desăvârșire din lumea mondenă, aceasta și-a reactivat conturile de socializare, unde își ține la curent fanii cu tot ceea ce face.

Ba mai mult, ea a lansat împreună cu partenerul său de viață o rețea online, care pare să îi ocupe tot timpul. Prin intermediul acesteia, Monica Gabor a fost live de mai multe ori în ultima perioadă, unde fanii au luat-o la întrebări. Ea a mărturisit că nu are menajeră.

„Locuim singuri, nu avem nevoie de nimeni. Noi avem grijă de casă. Camera mea este foarte luminoasă, avem multe grădini, cu un lămâi, care-i copacul meu preferat. Am mașina mea personală, pe care prefer să o conduc eu și nu șoferul, pentru că-mi place să fiu independentă”, a mărturisit vedeta în direct.

După ce pe mâna Monicăi Gabor a apărut un inel misterios, s-a zvonit că acesta ar fi unul de logodnă și că românca se pregătește de nuntă. Bijuteria, care valorează peste 15.000 de dolari, se pare că este doar un accesoriul îndrăgit de vedetă. „Nu, nu este un inel de logodnă”, a mărturisit ea…

Aceasta a mai vorbit și despre casa celor doi din Malibu. Monica Gabor a mărturisit că atunci când au cumpărat-o, un aspect important l-a constituit bucătăria, pentru că își doreau una mare. Se pare că cei doi petrec foarte mult timp aici, Mr. Pink gătind bucate tradiționale chinezești. De asemenea, Monica Gabor i-a făcut cunoștință iubitului ei cu supa de pui pe care o adoră.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed