HomeStiri Mondene Monica Gabor a vorbit pentru prima dată despre moartea mamei ei. Cât de mult îi lipsește aceasta

Monica Gabor a vorbit pentru prima dată despre moartea mamei ei. Cât de mult îi lipsește aceasta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 917 views
Monica-Gabor-a-vorbit-pentru-prima-dată-despre-moartea-mamei-ei.-Cât-de-mult-îi-lipsește-aceasta in Stiri Mondene

Moartea Veronicăi Bulai a căzut ca un trăsnet în familia Monicăi Gabor. De atunci și până acum, fosta doamnă Columbeanu a ales să nu facă declarații despre tragicul eveniment, preferând discreția. Aceasta a vorbit astăzi în exclusivitate despre cât de mult îi lipsește cea care i-a dat viață.

Monica Gabor a vorbit pentru prima dată despre moartea mamei ei. Cât de mult îi lipsește aceasta

Veronica Bulai a murit subit în urmă cu câțiva ani, în timp ce vizita mănăstirile din România. O bucată de stâncă s-a desprins și i-a căzut direct în cap, curmându-i pe loc viața. Înmormântarea s-a petrecut în cea mai mare discreție, surorile Gabor dorind liniște pentru a-și lua rămas-bun de la mama lor.

De atunci și până acum, Monica Gabor nu a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei după acest eveniment. Ea și-a rărit și mai mult vizitele în țară, preferând să-și aline suferința în brațele omului de afaceri chinez Mr. Pink, tocmai în SUA.

Acum însă Monica Gabor a simțit nevoia să vorbească despre lipsa mamei sale. Vedeta a intrat în legătură direct la Antena Stars, pentru a povesti cât de mult îi lipsește femeia…

„Îmi este dor de mama și mă gândesc la ea în fiecare zi. Amintirea ei este foarte vie prin toate lucrurile frumoase pe care le-am învățat de la ea, prin educația pe care ne-a dat-o. Atât eu, cât și surorile mele ne amintim cu drag de ea și o simțit aproape de noi, pentru că sufletul este nemuritor, iar inimile noastre vor fi pentru totdeauna conectate. Deși îmi este în continuare foarte greu, trebuie să îmi concentrez toată dragostea și energia pentru familia mea, fetița mea, surorile mele, tatăl meu, nepoții mei. Din fericire, încă ne mai avem unii pe alții și ne sprijinim reciproc. Această experiență tristă ne-a apropiat și mai mult. Și mă simt binecuvântată să am o familie atât de iubitoare și de grijulie”, a declarat Monica Gabor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed